Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έχασε την ηρεμία του: Έξαλλος ο Πέτρος Φιλιππίδης με αυτό που του έκαναν στη φυλακή

Αποκάλυψη!

22 Σεπτεμβρίου 2021 12:03
Έχασε την ηρεμία του: Έξαλλος ο Πέτρος Φιλιππίδης με αυτό που του έκαναν στη φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς η πρόσφατη αίτηση αποφυλάκισης που έκανε και το αίτημά του ν’ αντικατασταθεί η κράτησή του με βραχιολάκι έπεσαν στο κενό.

Οι δικαστές που εξέτασαν την αίτησή του έκριναν πως ο πασίγνωστος ηθοποιός παραμένει επικίνδυνος για τέλεση νέων συναφών πράξεων με αυτές που τον οδήγησαν στην Τρίπολη (βιασμός και απόπειρα βιασμού) και ως εκ τούτου του είπαν βροντερό «όχι».

Τα δυσάρεστα νέα για τον Φιλιππίδη δεν σταματούν εδώ, καθώς του ανακοινώθηκαν εξαιρετικά άσχημα μαντάτα εντός της φυλακής- κάτι που τον έκανε να χάσει την ψυχραιμία του.

Έξαλλος ο Φιλιππίδης με αυτό που του έκαναν στη φυλακή

Τι ακριβώς έγινε;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ο Φιλιππίδης κρατείται στην ίδια πτέρυγα με τον Δημήτρη Λιγνάδη (ο οποίος επίσης περιμένει να γίνει η δίκη του και είναι προφυλακιστέος). Οι σχέσεις των δύο αντρών, μάλιστα, δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως ο ηθοποιός αρνήθηκε να συμμετάσχει στο θεατρικό έργο που ανεβάζει ο σκηνοθέτης.

Ωστόσο, σήμερα ανακοινώθηκε στον Φιλιππίδη πως λίαν συντόμως θα έχει νέο «συγκάτοικο», ο οποίος έρχεται να προστεθεί στον ήδη μεγάλο αριθμό των κρατουμένων στα κελιά της Τρίπολης.

Ο άνθρωπος που θα βρεθεί μαζί με Φιλιππίδη και Λιγνάδη, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», είναι ένας 56χρονος μάγειρας με τρία παιδιά, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη επτά ετών για την αποπλάνηση 13χρονου κοριτσιού, κόρης οικογενειακών φίλων του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου μα καθόλου στον Φιλιππίδη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμεί όσο το δυνατόν περισσότερη ηρεμία και να μένει μακριά από κάθε είδους φασαρία.

Υπ’ αυτό το πρίσμα, είναι λογικό το να μην του αρέσει η νέα «παρέα» που απέκτησε…

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share