Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε βρέφος επτά ημερών

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση

22 Σεπτεμβρίου 2021 10:12
Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε βρέφος επτά ημερών
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επτά ημέρες αφότου γεννήθηκε έχασε τη ζωή του ένα βρέφος σιη Μαι­ευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Παράλληλα, είκοσι ημέρες από την ημέρα που βρέφος γεννήθηκε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου και η οικογένειά του ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση για τα αίτια του τραγικού θανάτου του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, ο 33χρονος πατέρας, κάτοικος Κουλουρίου Λάρισας, η 27χρονη σύζυγός του αργά το απόγευμα της 10ης Σεπτεμβρί­ου εισήχθη στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προκειμένου να γεννήσει, όπως και έγινε μετά από λίγη ώρα φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι.

Η 27χρονη σύζυγός του παρέμεινε στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου μαζί με το βρέφος τους, το οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες της "Ελευθερίας"- απεβίωσε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Πέθανε βρέφος επτά ημερών στη Λάρισα

Το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας ενημερώθηκε από τη Μαιευτι­κή Κλινική το μεσημέρι της πε­ρασμένης Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισής παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Κρήτη: Αγωνία για βρέφος στο Βενιζέλειο - Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα βρέφος μόλις λίγων μηνών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης.

Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου έχει στρέψει τα βλέμματά του στη διάσωση του βρέφους, καθώς η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με το cretalive, το βρέφος είχε ανάγκη από ειδικό γονιδιακό φάρμακο το οποίο καλύφθηκε και στο μωρό χορηγήθηκε το σκεύασμα που δίνει ελπίδες για τη σωτηρία του. Οι γιατροί, τώρα, παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για ένα φαρμακευτικό σκεύασμα που κοστίζει σχεδόν δύο φορές όσο… ολόκληρο το φαρμακείο του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Χίος: Βρέφος 3,5 μηνών νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Χίος: Βρέφος 3,5 μηνών νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Βρέφος 3,5 μηνών που πάσχει από κορωνοϊό, νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Χίου, σύμφωνα με τη διοικήτρια του νοσοκομείου του νησιού, Ελένης Κανταράκη, δήλωση της οποίας επικαλείται το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Στη διάρκεια της μέρας θα κριθεί αν το βρέφος θα μεταφερθεί για νοσηλεία σε παιδιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών, όπως έγινε προ 10ημέρου, ξανά από τη Χίο, με ένα ακόμη βρέφος και ένα παιδί, κατά την ίδια πηγή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share