Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Πάτρα: Κρίσμη η σημερινή ημέρα για τον 6χρονο που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ - Θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν (Video)

Αισιόδοξα μηνύματα για την υγεία του

22 Σεπτεμβρίου 2021 09:23
Πάτρα: Κρίσμη η σημερινή ημέρα για τον 6χρονο που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ - Θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον 6χρονο Φώτη που χτυπήθηκε στον αγώνα καρτ στην Πάτρα, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, καθώς φαίνεται πως ανταποκρίνεται θετικά. Παράλληλα, ανατριχιάζει ο γιατρός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον 6χρονο.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η μαγνητική τομογραφία ενώ, σύμφωνα με το pelop.gr, οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Μάλιστα, όπως ανέφερε σε χθεσινές δηλώσεις του ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, σχετικά με την πορεία της υγείας του 6χρονου, τόνισε πως «από την Κυριακή ο ανήλικος είναι σε καταστολή».

Επίσης, τόνισε πως «ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενός νευρολογικού παραθύρου που είχαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού προκειμένου να δουν την αντίδραση του εγκεφάλου. Και όπως με ενημέρωσε ο κ. Ανδρέας Ηλιάδης διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά».

Ο κ. Καρβέλης προσέθεσε στις δηλώσεις του ότι «είμαστε αισιόδοξοι για την περαιτέρω εξέλιξη υγείας του ασθενή» ενώ για σήμερα «έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί σε μαγνητική και μετά θα επιχειρήσουν οι γιατροί να κάνουν άρση της καταστολής προκειμένου να δούμε τις αντιδράσεις του εγκεφάλου του».

Αισιόδοξα μηνύματα για την υγεία του 6χρονου τραυματία από καρτ στην Πάτρα

Επιπλέον, σύμφωνα με την εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του ΟΡΕΝ και ό,τι ανέφερε ο Νίκος Γιαπρακάς, «σήμερα το μεσημέρι περνάμε στη δεύτερη φάση η οποία έχει να κάνει με τη μαγνητική τομογραφία.

Με αυτόν τον τρόπο οι γιατροί θα έχουν την πλήρη εικόνα του εγκεφάλου και οι γιατροί θα δουν αν υπάρχει κάποια άλλη βλάβη ή πρόβλημα. Αλλά τα μηνύματα που έχουμε είναι ότι δεν θα υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί από τη μαγνητική. Και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η διαδικασία της αποσωλήνωσης του παιδιού».

Ο 6χρονος παρακολουθούσε τους αγώνες, στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου. Σύμφωνα με το thebest, το αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις μπαριέρες της οδού Μαιζώνος. Το καρτ εκτοξεύτηκε, τραυματίζοντας το νεαρό παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα, στο κεφάλι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share