Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στον Φλοίσβο – Βρέθηκε σορός γυναίκας

Έφερε επάνω της τιμαλφή

20 Σεπτεμβρίου 2021 22:42
Θρίλερ στον Φλοίσβο – Βρέθηκε σορός γυναίκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σορός γυναίκας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή περίπου 1 ναυτικό μίλι έξω από το πάρκο Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου.

Με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους του λιμενικού, η σορός εντοπίστηκε και περισυνελέγη, ενώ διαπιστώθηκε πως η εν λόγω γυναίκα είχε μαύρα μαλλιά, ήταν ηλικίας περίπου 40-50 ετών, ύψους περίπου 1,70-1,80 μ. και έφερε τομή στην κοιλιακή χώρα.

Επίσης, ήταν ενδεδυμένη με μαύρο σορτς και μαύρη μπλούζα, ενώ έφερε επάνω της τιμαλφή και πιο συγκεκριμένα, μία χρυσή αλυσίδα, μαύρο ρολόι και ασημένιο σκουλαρίκι.

Η σορός μεταφέρθηκε στη μαρίνα Καλλιθέας και στη συνέχεια στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε ερημική περιοχή

Πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης σε ερημική περιοχή στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται, πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του grtimes.gr, φέρει χτυπήματα στο κεφάλι.

Η σορός εντοπίστηκε από έναν άλλο άνδρα, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία και ήδη πραγματοποιούνται έρευνες για στοιχεία που μπορεί να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Η περιοχή που εντοπίστηκε ο νεκρός άνδρας βρίσκεται κάτω από την οδό Σταθμού, έχει πυκνή βλάστηση και πολλά πεταμένα μπάζα, ενώ υπάρχουν και πολλά παραπήγματα τα οποία κατοικούνται.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από άγριο ξυλοδαρμό από διαρρήκτη

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από άγριο ξυλοδαρμό από διαρρήκτη

Σοκάρει η υπόθεση του θανάτου μιας 88χρονης από τον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από χτυπήματα που δέχθηκε από έναν 20χρονο. Είχε την ατυχία να βρίσκεται στο σπίτι της όταν εκείνος αποφάσισε να το διαρρήξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, η διάρρηξη σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της 1ης Σεπτεμβρίου. Ο 20χρονος δράστης κατάφερε να «μπουκάρει» στο σπίτι από την πίσω μεριά.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, όταν διαπίστωσε ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν η ηλικιωμένη, άρχισε να τη χτυπά προκειμένου να του αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες της.

ηλικιωμένη νεκρή διάρρηξη θεσσαλονίκη

Όπως υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών, από τα χτυπήματα η 88χρονη έχασε τις αισθήσεις και τότε εκείνος τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πάρει κάτι.

Η γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου από την οικιακή της βοηθό χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και κατέληξε το πρωί της 4ης Σεπτεμβρίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share