Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μητέρα παίκτριας ριάλιτι με την κοκαΐνη: «Έχει καταστραφεί ο κόσμος της, έχει καταρρεύσει»

Μίλησε για τις δύσκολες ημέρες που περνά η κόρη της

20 Σεπτεμβρίου 2021 20:11
Μητέρα παίκτριας ριάλιτι με την κοκαΐνη: «Έχει καταστραφεί ο κόσμος της, έχει καταρρεύσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εικόνα κατάρρευσης, τόσο της παίκτριας ριάλιτι όσο και της οικογένειας συνολικά, περιέγραψε η μητέρα της αναφερόμενη στην υπόθεση κοκαΐνης και την προφυλάκιση της κόρης της.

Όπως περιέγραψε, μιλώντας στον ALPHA, όταν έμαθε ότι η κόρη της ήταν στη ΓΑΔΑ κατέρρευσε, ενώ αναφερόμενη στον φίλο της παίκτριας ριάλιτι που κατηγορείται επίσης για την ίδια υπόθεση σχολίασε ότι «αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε για την κόρη μου».

«Είναι δοτικός άνθρωπος και ο σύντροφός της είχε πιαστεί από πάνω της» εξομολογείται.

«Κόλαφος» για το σύντροφό της η παίκτρια ριάλιτι: «Να πληρώσει για όλα...»

Αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνά η κόρη της, την οποία και θα επισκεπτόταν πρώτη φορά στα κρατητήρια.

«Νιώθω ανυπομονησία να τη δω. Μιλάμε καθημερινά. Μου λέει ότι έχει καταστραφεί η ζωή της και έχει πάψει να ονειρεύεται. Έχει καταστραφεί ο κόσμος της, έχει καταρρεύσει. Και μαζί της έχουμε καταρρεύσει κι εμείς» είπε η μητέρα της.

Κατά την απολογία της η 29χρονη είχε δηλώσει αθώα και υποστήριξε ότι έπεσε θύμα του άνδρα που είχε ερωτευθεί.

«Έπεσα θύμα»

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο «Power of Love», αλλά και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές αργότερα, μίλησε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται κατηγορούμενη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού με τον σύντροφό της, επαναλαμβάνοντας πως «τυφλώθηκε» από τον έρωτα, ενώ μπλέχτηκε χωρίς να φταίει σε τίποτα

Επέμεινε ότι δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά, τόσο αυτά που βρέθηκαν σε βαλίτσα όσο και εκείνα που φέρεται να έριξε στη λεκάνη του σπιτιού της όταν μπήκε η αστυνομία.

Για τη σχέση της με τον 32χρονο, υποστηρίζει ότι είχαν συχνούς καυγάδες καθώς προσπαθούσε να τον πείσει να κόψει τα ναρκωτικά.
Ο 32χρονος σύντροφος και συγκατηγορούμενος του μοντέλου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να πάρει πάνω του όλη την ευθύνη, χωρίς ωστόσο να πείσει τις Αρχές, δηλώνει μετανιωμένος, επιμένοντας πως δεν γνώριζε ότι η βαλίτσα που δέχτηκε να μεταφέρει για να μην του κάνει κακό ο ντίλερ στον οποίο χρωστούσε είχε μέσα ναρκωτικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share