Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χανιά: Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρια για τα μάτια μιας γυναίκας

Δύο συλλήψεις

19 Σεπτεμβρίου 2021 17:27
Χανιά: Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρια για τα μάτια μιας γυναίκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγριος καυγάς σημειώθηκε στα Χανιά για τα.. μάτια μίας γυναίκας. Εξελίχθηκε σε μαχαίρωμα με συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα έγιναν τα ξημερώματα σε κεντρικό σημείο της πόλης όταν ένας Σύρος άρχισε να καυγαδίζει έντονα με έναν Μαροκινό. Ο καυγάς πήρε γρήγορα άγριες διαστάσεις με τον Σύρο να βγάζει το μαχαίρι και να επιτίθεται στον Μαροκινό με αποτέλεσμα να τον τραυματίζει στο χέρι.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματία μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο των Χανίων.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον Σύρο με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών ενώ τελικά πέρασαν… χειροπέδες και στον Μαροκινό εξαιτίας του ότι δε διέθετε νόμιμα έγγραφα παραμονής του στη χώρα.

Ομόνοια: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών!

Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Κορυδαλλού: Στο νοσοκομείο ένας κρατούμενος!

Αιματηρό επεισόδιο έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού, το απόγευμα της Τετάρτης, με συνέπεια ένας κρατούμενος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε συμπλοκή κρατουμένων, με συνέπεια να τραυματιστούν δύο αλλοδαποί. Ο ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

φυλακές Κορυδαλλού

Φυλακές Κορυδαλλού: Στο νοσοκομείο πήγαν κρατούμενοι αφού πρώτα μαστιγώθηκαν βάναυσα!

Στις φυλακές Κορυδαλλού νέα κρούσματα βίας είχαμε και πάλι αφού στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν κρατούμενοι που τους μαστίγωσαν βάναυσα!

Νέο κρούσμα βίας και ανομίας στις φυλακές Κορυδαλλού καταγράφηκε σήμερα το πρωί, όταν ομάδα κρατουμένων έβαλε στο στόχαστρό της δύο νεαρούς, στη Δ' πτέρυγα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share