Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει

Κατάσβεση πυρκαγιάς σε ΙΧ

19 Σεπτεμβρίου 2021 14:36
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θεσσαλονίκη: Ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, εν κινήσει, στην περιοχή του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού στο ύψος της οδός Ι. Κωλέττη.

Ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα και ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία επενέβη με δύο οχήματα και επτά άνδρες. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί η πυροσβεστική υπηρεσία.

Τρελή κούρσα στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο καρφώθηκε μέσα σε σπίτι

Τρελή κούρσα στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο καρφώθηκε μέσα σε σπίτι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (19/8) στο χωριό Παλαιόκαστρο του Δήμου Μακρακώμης στη Φθιώτιδα στο δρόμο που έρχεται από Φουρνά.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες 50χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του το οποίο κατέληξε σε αυλή μεταξύ δύο σπιτιών, όπου βρισκόταν εξωτερικό οίκημα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο σφήνωσε στο σημείο, εγκλωβίζοντας και τον οδηγό του σε αυτό.

Φθιώτιδα αυτοκίνητο σπίτι

Σύμφωνα με το lamiareport με τη βοήθεια κατοίκων απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο ήταν εμφανώς σοκαρισμένος.

Το ΑΤ Σπερχειάδας διενεργεί την προανάκριση για τη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.

Θρίλερ στην Φθιώτιδα: 42χρονος επιτέθηκε με τσεκούρι σε 40χρονο για μια γυναίκα!

Θρίλερ επικρατεί στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, καθώς ένας σοβαρός καβγάς έφερε τον τραυματισμό ενός ανθρώπου, που κόντεψε μάλιστα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, δύο άνδρες, 40 και 42 ετών, που έχουν ξαναπασχολήσει τις αρχές, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, λογοφέραν «για τα μάτια μιας γυναίκας» ενώ το επεισόδιο έγινε μέσα σε λίγα λεπτά πιο σοβαρό.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε ένα τσεκούρι τη συμπλοκή που ακολούθησε – ο 40χρονος «απάντησε» με μαχαίρι, τραυματίζοντας τον επιφανειακά στο στήθος, με ένα παρόμοιο περιστατικό να λαμβάνει τόπο προ καιρού στην χώρα.

Επίθεση με τσεκούρι στην Φθιώτιδα

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ ο 40χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την ψυχική του υγεία, συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Λοκρών, μεταδίδει η ίδια ιστοσελίδα.

Με εντολή Εισαγγελέα, τέλος, διατάχθηκε ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό κατάστημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share