Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Μπαμπάς 20 ετών, παππούς 36 και προπαππούς 52 ετών έστησαν τρικούβερτο γλέντι έξω από το μαιευτήριο

Απίστευτο και όμως αληθινό!

18 Σεπτεμβρίου 2021 14:31
Πάτρα: Μπαμπάς 20 ετών, παππούς 36 και προπαππούς 52 ετών έστησαν τρικούβερτο γλέντι έξω από το μαιευτήριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Τρικούβερτο» γλέντι, έστησε έξω από ιδιωτικό μαιευτήριο στην Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα μια οικογένεια Ρομά την Παρασκευή, για να διασκεδάσει τον ερχομό της μικρούλας τους.

Ο 20χρονος πατέρας άνοιξε σαμπάνια και κερνούσε γλυκά τους περαστικούς ενώ ο 36χρονος παππούς και ο 52χρονος προππάπους που βρίσκονταν απ’ έξω έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας.

Το όνομα του μωρού δεν το έχουν αποφασίσει, ωστόσο μέχρι να το βρουν θα φωνάζουν το κοριτσάκι «βασίλισσα».

Γλέντι έξω από μαιευτήριο στην Πάτρα

Γεννήθηκαν στο ίδιο μαιευτήριο σε διπλανά κρεβάτια - 30 χρόνια μετά έγινε το απίστευτο

Γεννήθηκαν στο ίδιο μαιευτήριο σε διπλανά κρεβάτια - 30 χρόνια μετά έγινε το απίστευτο

Η απίστευτη ιστορία αγάπης δύο νεόνυμφων, της Τζέμα και του Ντάνιελ, θα μπορούσε να γίνει ταινία του Χόλιγουντ, αφού γεννήθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο και γνωρίστηκαν μια μέρα μετά τη γέννησή τους, ενώ σήμερα περιμένουν το δικό τους παιδί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συγκινητική ιστορία γύρω από έναν γάμο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια νύφη λίγο πριν το γάμο της έχασε τη μητέρα της.

Η ιστορία τους έχει διάρκεια σχεδόν τρεις δεκαετίες. Δύο νεογέννητα έγιναν φίλοι από τις πρώτες μέρες της ζωής τους και ενώ χωρίστηκαν κάποια στιγμή, επανενώθηκαν στο πιο απίθανο μέρος, το κομμωτήριο.

“Η ιστορία μας ξεκίνησε όταν η μητέρα του Ντάνιελ, και η μητέρα μου Κέριν πήγαν να γεννήσουν και τοποθετήθηκαν σε διπλανά κρεβάτια στο νοσοκομείο του Ferntree Gully τον Απρίλιο του 1989,” είπε η Τζέμα στο Femail.

Οι δυο μαμάδες άρχισαν να μιλάνε ενώ περίμεναν να γεννήσουν τα μωρά τους.

“Λίγο αργότερα, στις 14 Απριλίου, η μητέρα μου οδηγήθηκε στην αίθουσα τοκετού για να γεννήσει,” συνέχισε η Τζέμα.

“Αφού γεννήθηκα, η μαία μου με πήρε για να συναντήσω τη Τζανίν, έτσι εκτός από τους γονείς μου, τον γιατρό και τις μαίες μου, η μητέρα του ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα στη ζωή μου.”

Την επόμενη ημέρα, στις 15 Απριλίου, ο Ντάνιελ ήρθε στον κόσμο και οι δύο μητέρες έγιναν φίλες όταν βγήκαν από το νοσοκομείο.

“Παρόλο που δεν έμεναν πολύ κοντά, οι γονείς μας κράτησαν επαφή μέχρι τα 10 μας χρόνια,” είπε η Τζέμα.

Το 2013, η Τζέμαμπήκε σε μία σελίδα ενός κομμωτηρίου στο Instagram, η οποία ανήκε στην αδελφή του Ντάνιελ.

“Άρχισα να την ακολουθώ και τότε αποφάσισα να κάνω φίλο τον Ντάνιελστον Facebook. Ξεκινήσαμε να συζητάμε για λίγο στο messenger.”

“Έκλεισα ένα ραντεβού στην Ριάνον για να βάψω τα μαλλιά μου. Το κομμωτήριο της Ριάνον είναι εγκατεστημένο στο σπίτι της Τζανίν, όπου μαζί τους ζούσε και ο Ντάνιελ.”

“Έτσι, όταν πήγα για το ραντεβού μου, ο Ντάνιελ εμφανίστηκε και με χαιρέτησε. Μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και κατέληξε με βαφή μαλλιών στο κεφάλι του.”

“Και οι δύο γελάσαμε, αν και φάνηκε λίγο αναστατωμένος.”

Όπως κάνουν οι περισσότερες μητέρες, η Τζανίνεπέμεινε να βγάλει το ζευγάρι μία φρέσκια φωτογραφία. Από τότε ξεκίνησαν συχνή επικοινωνία μέχρι που βγήκαν για το πρώτο τους ραντεβού.

Γεννήθηκαν στο ίδιο μαιευτήριο

Την ημέρα της Μητέρας το 2014 έγιναν επίσημα ζευγάρι

“Από τότε ανυπομονούσαμε να δούμε ο ένας τον άλλον. Την Ημέρα της Μητέρας, το 2014, γίναμε επίσημα ζευγάρι.”

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2016 έγινε η πρόταση γάμου

“Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2016 βρισκόμασταν με κάποιους φίλους μας. Αν και ήξερα ότι ο Ντάνιελ είχε μία έκπληξη για μένα, δεν περίμενα ότι θα μου έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν τόσο σοκαρισμένη… Του είπα ναι και είχα ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά.”

Ο γάμος έγινε το 2017 και πέρυσι υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί

Τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη τους γνωριμία, το γλυκό ζευγάρι περίμενε να καλωσορίσει το πρώτο τους παιδί, το οποίο ήρθε στη ζωή τον Μάρτιο του 2019.

“Όλοι πιστεύουν ότι η ιστορία μας είναι τρελή,” είπε η Τζέμα. “Αλλά εμείς ξέρουμε ότι ήταν γραφτό να είμαστε μαζί.”

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share