Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Λακωνία: Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο

Έπεσε πάνω της οδηγός ΙΧ

18 Σεπτεμβρίου 2021 13:20
Τραγωδία στη Λακωνία: Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λακωνία: Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στη Σκάλα, καθώς μία 22χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το «Λακωνικός Τύπος», το συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στο ύψος της θέσης «Ψηλιά Μάντρα», όταν ΙΧ που οδηγούσε 51χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, για αδιευκρίνιστους λόγους, με το δίκυκλο που οδηγούσε η 22χρονη.

Η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά η αστυνομία.

Φρικτό τροχαίο στο Καματερό με δύο νεκρούς! ΙΧ παρέσυρε γυναίκα και έπεσε πάνω σε λεωφορείο!

Φρικτό τροχαίο στο Καματερό με δύο νεκρούς! ΙΧ παρέσυρε γυναίκα και έπεσε πάνω σε λεωφορείο!

Τραγωδία με τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Πέμπτης στην Λεωφόρο Φυλής στο Καματερό όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε διερχόμενη γυναίκα και εν συνεχεία καρφώθηκε πάνω σε λεωφορείο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και ο οδηγός του ΙΧ. Παρόμοιο περιστατικό μάλιστα είχαμε και στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε μία ηλικιωμένη γυναίκα την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο και την τραυμάτισε θανάσιμα. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ μετά από πορεία πολλών μέτρων το αυτοκίνητο έπεσε σε λεωφορείο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί και ο οδηγός.

Εκτός από τους δυο νεκρούς, τραυματίστηκε και ένας άνδρας που ήταν επιβάτης του λεωφορείου.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο τη ζωή του έχασε ένας άνδρας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/9) στη Θεσσαλονίκη.

Ένα φορτηγό όπως μεταδίδει το thestival.gr συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αυτοκίνητο στην Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου.

Στο σημείο άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άτυχος άνδρας, περίπου 50 ετών είχε καταλήξει.

Τραγωδία στο Λαύριο: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο - Τραυματίες άλλοι δύο νεαροί

Τραγωδία στο Λαύριο: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο - Τραυματίες άλλοι δύο νεαροί

Το νήμα της ζωής ενός 19χρονου Λαυριώτη κόπηκε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, με φρικτό τρόπο, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε επί της λεωφόρου Σουνίου, πολύ κοντά στην κατασκήνωση του υπουργείου Οικονομικών στο Σούνιο.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να ντεραπάρει τρεις φορές και στη συνέχεια να συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Τραγωδία στο Λαύριο: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο - Τραυματίες άλλοι δύο νεαροί

Το δυστύχημα κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαυρίου της οποίας οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα έφτασαν επιτόπου για να απεγκλωβίσουν τρία άτομα, όλα νεαρά από το Λαύριο (Φωτό αρχείου).

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος ενός από αυτά – του 19χρονου – ενώ τα άλλα δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ο 19χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην κοινωνία της Λαυρίου και η είδηση του ξαφνικού και άδικου θανάτου του έχει βυθίσει την πόλη στο πένθος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share