Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: «Κλειδί» ο φίλος της 36χρονης κατηγορούμενης - Η εμμονή με την Ιωάννα και η ερώτηση για το που θα βρει καυστικό υγρό

Νέες αποκαλύψεις

17 Σεπτεμβρίου 2021 18:36
Επίθεση με βιτριόλι: «Κλειδί» ο φίλος της 36χρονης κατηγορούμενης - Η εμμονή με την Ιωάννα και η ερώτηση για το που θα βρει καυστικό υγρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Ως ένα καθοριστικός κρίσιμος μάρτυρας αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ο φίλος της 36χρονης με το βιτριόλι.

Ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να είχε εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους που έχουν μιλήσει μαζί του ότι ήξερε αυτή την εμμονή της δράστιδός με την Ιωάννα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο 40χρονος παραδέχεται πως γνώριζε την εμμονή της με το θύμα ενώ του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει το σπίτι της, κάτι που ωστόσο δεν το έκανε, λέγοντας της όμως ψέματα ότι έκανε ότι του ζήτησε, όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νεά», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Πράγματι, κάποια στιγμή δράστρια τον ρώτησε πού μπορεί να βρει καυστικό υγρό βιτριόλι να προχωρήσει σε επίθεση, όμως ο ίδιος δεν κατάλαβε ότι θα ολοκλήρωνε την σκέψη της. Αυτό οδήγησε στην απόφασή του να μην απαντάει στις κλήσεις της.

Αν κληθεί να καταθέσει φαίνεται πως έχει να αποκαλύψει πολλά για την υπόθεση και την εμμονή της δράστριας για την Ιωάννα. Στο περιβάλλον του ο ίδιος ισχυρίζεται ότι φοβήθηκε από όλα αυτά που συνέβησαν και δεν θέλησε να πάει στην αστυνομία.

Επίθεση με βιτριόλι: Ανοίγει τα... χαρτιά της η χαρτορίχτρα της 36χρονης κατηγορούμενης - Όλα όσα λέει για τα μαντζούνια και την άμμο (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Ανοίγει τα... χαρτιά της η χαρτορίχτρα της 36χρονης κατηγορούμενης που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Παράλληλα, μετά τη σύλληψη της 36χρονης για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκαν το κινητό της τηλέφωνο και οι λογαριασμοί της στα social media.

To live news από τις αρχές Σεπτεμβρίου παρουσίαζε αποκλειστικά τα ηχητικά ντοκουμέντα από τις επισκέψεις της 36χρονης κατηγορούμενης για την υπόθεση με το βιτριόλι, στην χαρτορίχτρα που της «διάβαζε» το μέλλον στα ταρώ και της έδινε… μαντζούνια για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες της.

Χ- Αυτό, θα μου το λιώσεις, για καμιά εβδομάδα. θα ρίξεις μέσα και τρεις σταγόνες από την κολόνια που βάζεις. Τι άρωμα βάζεις εσύ;

Κ- Έχω ένα εκεί που βάζω, ναι.

Χ- Θα ρίξεις τρεις σταγόνες μέσα… Αυτό θα κάνεις… Δυο – τρεις σταγόνες κι αυτό θα δείξει πιο πολλά πράγματα…

Η 88χρονη πλέον, χαρτορίχτρα από τα Μέγαρα, μίλησε σήμερα, αποκλειστικά στο live news.

Ακούστε τι λέει για την κατηγορούμενη

«Έναν άνθρωπο που βλέπεις δεν μπορείς να καταλάβεις μέσα του τι τρέφει και τι κάνει. Ένας ψυχολόγος ίσως μπορέσει. Κάθε μυστήρια, ότι θέλει… Πώς να στο δώσω να το καταλάβεις… Να μου δώσει την εντύπωση ότι ξέρεις τίποτα; Ήτανε τρελή, ήταν για… νορμάλ την είδα.

Δεν μου φάνηκε περίεργη, έτσι; Πώς να στο δώσω να καταλάβεις; Μία τρελή γυναίκα χωρίς να κάνει τίποτα… Το τι ήθελε να μάθει και το τι έτρεφε μέσα της, εντάξει, δεν μπορούσες να καταλάβεις. Δηλαδή να σου κάνει εντύπωση το τι λέει, το τι κάνει, αχ αυτό που είπε άρα είναι παράξενη… Μήπως είναι τρελή, μήπως είναι…»

Σύμφωνα με την χαρτορίχτρα, η 36χρονη πήγαινε σ’ εκείνη για έναν άνδρα με τον οποίο ήταν εκείνο τον καιρό, ερωτευμένη.

«Με μία κοπέλα ήρθε, τη φίλη της. Ήθελε να της πω, φαίνεται, τα χαρτιά. Εγώ βέβαια την έχω κόψει τη δουλειά αυτήν, αλλά πολλές ξέρεις, έρχονται σπίτι και λέω: «Ωραία να στα πω και εγώ δεν θέλω χρήματα ούτε τίποτα. Λοιπόν, εκείνη μου άφησε ένα εικοσάρικο με το ζόρι, γιατί εγώ δεν δουλεύω τώρα. Της λέω ναι, γιατί τι είχα σκοπό να πω; Για τα ελληνοτουρκικά;

Μιλάω ειλικρινά, λόγω τιμής. Ήρθε με τον αδερφό της από εδώ πριν από πολλά χρόνια, άλλη μία φορά ή αυτή τη φορά που σου λέω. Τώρα τι μπορεί να έχουν και τι μπορεί να λένε, αν πίστευε καμία… Ήθελε να μάθει για κάποιον που αγαπούσε, για έναν άλλο που είχε προηγουμένως. Απλά ήρθε νομίζω να δει αν αυτός την θέλει ή δεν την θέλει, όχι ο τωρινός, ο παλιός. Το τι έκανε με τον τωρινό δεν ξέρω.»

Και παρ’ ότι η 36χρονη είχε καταγράψει τη συνομιλία τους κατά τη διάρκεια της οποίας η χαρτορίχτρα της πρόσφερε… διαβασμένη άμμο από το Κάϊρο και μάλιστα, μέσα από την πυραμίδα…

Χ – Δεν σου είχα δώσει από τις πυραμίδες άμμο;… Θα σου δώσω.

Κ- Τι σημαίνει αυτό;

Χ- Θα βοηθήσει πάρα πολύ γιατί έχουν πολύ ενέργεια μέσα τους οι πυραμίδες…

Σήμερα η χαρτορίχτρα της 36χρονης αρνείται οποιαδήποτε σχέση της με… μάγια και μαντζούνια.

«Εμένα δεν μου είπε αν της έχουνε κάνει μάγια. Δεν μου είπε τέτοια πράγματα, αν της έχουνε μάγια. Δεν μου είπε τίποτα. Απλώς ένα χαρτί είδε, της είπα και έφυγε.

Τώρα παραπάνω για άμμο και για τέτοια δεν έχω υπόψιν μου. Εγώ της είπα το χαρτί και έφυγε, συμβουλές και τέτοια δεν της έδωσα, δεν με ρώτησε και η ίδια. Εμένα ούτε μαντζούνια, ούτε μανδραγόρες, ούτε τίποτα, να της πω εγώ από πού να πάει να τα πάρει. Γιατί μου είπε και θα φανεί περίεργο να το μαγνητοφωνήσει, όχι.

Γιατί και στην Κύπρο που πήγαινα κάποτε οι Κύπριες θέλανε να το βάλεις να το ηχογραφούνε πάντοτε το 90% γιατί θέλανε να το ξανά ακούσουνε. Δεν ξέρω, για να το επαναλάβουνε, να δουνε ακριβώς τι τους είπα και μου λέγανε «Να το αφήσω;», ναι. Αν είχα εγώ καμία πονηριά ή τίποτα δεν θα τους έλεγα «Άσ’ το». Δεν είχα τίποτα να κρύψω. Έγκλημα θα έκανα εκείνη την ώρα;»

Η χαρτορίχτρα από τα Μέγαρα τότε «έβλεπε»… γράμματα.

-Το Χ ποιο είναι ρε;

-Τι είναι;

-Το Χ; Χρήστος… Χαράλαμπος… Χάρης… που να μιλάει.

-Α μπορεί να ’ναι ο ξάδελφός μου ο Χρήστος, ξέρω γω… Ε αυτό θα ‘ναι, με το βλάκα και αυτόν, είναι τραγικό ρε συ Αργυρώ.

Όμως, όπως σήμερα ισχυρίζεται, δεν είχε δει ποτέ στα χαρτιά και δεν είχε ακούσει ποτέ από την 36χρονη κατηγορούμενη το όνομα του θύματος της επίθεσης με το βιτριόλι, το όνομα δηλαδή, της Ιωάννας.

«Σου μιλάω λόγω τιμής Δεν μου έχει πει, τουλάχιστον δεν θυμάμαι, για να είμαι πιο ειλικρινής, έτσι; Δεν θυμάμαι να μου έχει πει για καμία Ιωάννα, και γιατί να μου πει για καμία Ιωάννα; Γιατί καμία φορά, απ’ ό,τι ξέρω εγώ, το ίδιο το μέντιουμ θα σου πει αν ήταν Ιωάννα ή Γιαννούλα πώς την λέγανε, το κατάλαβες;

Δεν θα σου πει εκείνη αν θυμάσαι καμία, δεν ξέρω, εμένα τέτοιο πράγμα δεν θυμάμαι να μου έλεγε, αλλά και να μου έλεγε για Ιωάννα και ονόματα και τέτοια, με συγχωρείς πάρα πολύ, δεν είμαι και Θεός να σου πω για αυτόν που αγαπάς αν έχει φιλενάδα Ιωάννα ή όχι.»

Όσο αφορά στην φρικτή πράξη της 36χρονης, είναι κατηγορηματική.

«Είναι αμαρτία από τον Θεό η κοπέλα εκείνη που δεν σκοτώθηκε μία φορά, αλλά δέκα και κάθε μέρα, αλλά δεν ξέρω τον λόγο και αν το έκανε έτσι που λένε ή αν το έκανε αλλιώς, αυτό θα το κοιτάξει η αστυνομία. Εγώ δεν ξέρω αν το έκανε για εκείνη, αν το έκανε για να τη σκοτώσει, αν το έκανε…

Αυτά δεν μπορώ να τα ξέρω. Μάνα είμαι, παιδιά έχω, καταλαβαίνω και σου λέω ότι την Ιωάννα αν την σκότωνε καλύτερα. Κάθε μέρα την δολοφονεί. Εκείνη και την οικογένειά της. Αλίμονο, αλίμονο.»

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε αποκλειστικά στο live news η 88χρονη σήμερα χαρτορίχτρα, πλέον δεν ρίχνει τα χαρτιά και ούτε… λέει τη μοίρα…

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share