Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απάντησε για την παίκτρια ριάλιτι ο πατέρας της: «Όλα ήταν φυσιολογικά με το σύντροφό της...»

«Βλέπαμε μαζί μπάλα και τα πίναμε, δεν υπήρχε πρόβλημα...»

17 Σεπτεμβρίου 2021 10:43
Απάντησε για την παίκτρια ριάλιτι ο πατέρας της: «Όλα ήταν φυσιολογικά με το σύντροφό της...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απαντήσεις για την παίκτρια ριάλιτι, που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης, έδωσε ο πατέρας της, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση, καθώς και στη σχέση του με το συγκατηγορούμενο σύντροφό της.

Ο κύριος Τάσος έκανε λόγο για την «τσακισμένη» ψυχολογία του παιδιού του και τόνισε, ότι ήξερε για την χρήση ναρκωτικών από το σύντροφό της, μην επεμβαίνοντας όμως, καθώς έβλεπε την κόρη του ευτυχισμένη στο πλευρό του, τη στιγμή που η ίδια η μητέρα της ζητά... ισόβια.

Οι δηλώσεις του πατέρα της παίκτριας ριάλιτι

«Η ψυχολογία της, όπως κι αυτή της οικογένειας, είναι στα τάρταρα. Δύο πράγματα είναι τα χειρότερα για ένα γονιό, ο θάνατος και η φυλακή του παιδιού του, καθώς πρόκειται για απώλεια και στις δύο περιπτώσεις. Είναι φοβερό από εκεί, που ήσουν καθημερινά στη δουλειά σου κι έκανες τη ζωή σου, ξαφνικά να βρίσκεσαι κλειδωμένος με μια βαριά κατηγορία, που δεν αρμόζει θα έλεγα στο παιδί μου».

Για το τι γνώριζε περί χρήσης ναρκωτικών από το σύντροφό της: «Πριν από δύο χρόνια είχε αναφερθεί και ήταν, μάλιστα, λόγος ενός προσωρινού χωρισμού τους. Θέλω να σας ενημερώσω, ότι στην οικογένειά μας έχουμε αποστροφή στα ναρκωτικά. Εγώ ασχολούμαι με τον αθλητισμό και στην οικογένεια δεν καπνίζουμε, δεν πίνουμε, δε βγαίνουμε. Πάμε σε θέατρα, σινεμά και τέτοιες δραστηριότητες. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση η Έλενα να γνωρίζει για διακίνηση ναρκωτικών και να ακολουθήσει. Είναι ένα άτομο, που έμπαινε στη δουλειά της κι έλαμπε ο χώρος, σκορπούσε τη ζωή».

Για το αν έχει μιλήσει η οικογένεια με την παίκτρια ριάλιτι: «Δεν έχουμε μπορέσει να την επισκεφτούμε, αλλά έχουμε μιλήσει με καρτοκινητό. Μας έχει τονίσει πως δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό, απλά στην αρχή δεν είχε καταλάβει τη βαρύτητα των κατηγοριών. Να σας πω την αλήθεια, αν η σύντροφός μου είχε κάνει κάτι αξιόποινο δε θα καθόμουν να πλένω πιάτα και να μαγειρεύω παστίτσιο, αλλά θα κρυβόμουν στον Ταΰγετο μέχρι να μπορέσω να κυκλοφορήσω ελεύθερος και χωρίς προβλήματα. Μαζεύουμε, από την πλευρά μας, νέα στοιχεία για να καταθέσουμε στη δίκη. Η Έλενα είχε κλείσει τα πάντα για το γάμο, έκανε μαλλιά και νύχια, πού να περισσέψει χρόνος για να κάνει και διακίνηση ναρκωτικών;».

Για το αν ενέκρινε το σύντροφό της: «Όταν το ίδιο σου το παιδί σε διαβεβαιώνει, ότι είναι ευτυχισμένη και το βλέπεις, αντιμετωπίζεις ως νορμάλ το σύντροφό της. Τρώμε τα ίδια, πίνουμε τα ίδια και βλέπουμε μπάλα, όλα ήταν φυσιολογικά».

Βίντεο ντοκουμέντο πριν τη σύλληψη του 32χρονου για την κοκαΐνη - Οι κινήσεις του λίγο πριν τις χειροπέδες

Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 32χρονου συντρόφου της πρώην παίκτριας του Power of Love και μοντέλου, μία ώρα πριν συλληφθεί για την υπόθεση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις του κατηγορούμενου την περασμένη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 32χρονος και η πρώην παίκτρια του Power of Love και μοντέλο, έφυγαν από το σπίτι τους στις 9 το πρωί και κατευθύνθηκαν προς την Ηλιούπολη. Ο άνδρας άφησε την 29χρονη σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων και επέστρεψε σπίτι του, ενώ έβγαλε βόλτα τον σκύλο του.

Παρέμεινε στην κατοικία όπου διέμενε με την πρώην παίκτρια ριάλιτι, μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος μπήκε στο όχημά του και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Νέου Κόσμου. Λίγο πριν τις 2:30 το μεσημέρι πήγε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων όπου και παρέμεινε για περίπου 25 λεπτά, έως ότου πλυθεί το όχημά του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share