Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα μαρτυρία για τη μέρα της επίθεσης - «Μέχρι να βγούμε από το μαγαζί η Ιωάννα...»

Κι άλλα σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση - Ποιος ο πιο σημαντικός μάρτυρας

17 Σεπτεμβρίου 2021 07:34
Επίθεση με βιτριόλι: Νέα μαρτυρία για τη μέρα της επίθεσης - «Μέχρι να βγούμε από το μαγαζί η Ιωάννα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα στοιχεία ολοένα και προκύπτουν για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, τη στιγμή που η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, με μια νέα μαρτυρία να αποκαλύπτεται.

Ο κ. Μιχάλης, επιχειρηματίας καταστήματος εστίασης στην Καλλιθέα, είδε την Ιωάννα αμέσως μετά την επίθεση που δέχθηκε και περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές, την ώρα που μέχρι και συνάδελφοι της Έφης στρέφονται εναντίον της σε απόλυτο βαθμό.

«Ακούσαμε μια κοπέλα να φωνάζει ‘’καίγομαι καίγομαι’’. Μέχρι να βγούμε από το κατάστημα η κοπέλα μπήκε στο φαρμακείο. Προσπαθούσαν να της βγάλουν τα ρούχα και τις έριξαν κάποια μπουκάλια νερό. Κανένας δεν γνώριζε αυτό που λέει η Ιωάννα. Δεν συνειδητοποιήσαμε ότι η κοπέλα είχε πέσει θύμα επίθεσης με βιτριόλι. Μετά από λίγο κατέβηκε κάποιος από την ασφαλιστική και την πήγε στο νοσοκομείο. Και η ίδια η φαρμακοποιός είχε τρομοκρατηθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Το πρόσωπό της δεν είχε προλάβει να αλλοιωθεί. Ήταν κόκκινο. Το κορίτσι καταστράφηκε. Δεν ξέρω πόσο αρρωστημένο μυαλό ήταν η άλλη που της έριξε το βιτριόλι» πρόσθεσε.

Το παρασκήνιο και ο μάρτυρας «κλειδί»

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στις 20 Μαΐου 2020, στην Καλλιθέα, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Η γενναία Ιωάννα θέλησε να κοιτάξει στα μάτια τη γυναίκα που από τη μία στιγμή στην άλλη τής κατέστρεψε τη ζωή, ωστόσο εκείνη επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Δεκαέξι μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι και αναρίθμητα χειρουργεία, η Ιωάννα, κάνοντας επίδειξη ψυχικής δύναμης, πήγε στο δικαστήριο, δήλωσε τα στοιχεία της και αναμένεται να καταθέσει πρώτη στην επανέναρξη της δίκης.

Από την άλλη, η Έφη Κακαραντζούλα άσκησε το κατά νόμο δικαίωμά της να μην παραστεί ούτε στο δικαστήριο, ενώ ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου ζήτησε τη μετατροπή του κατηγορητηρίου, αλλά και την εξαίρεση των τριών γυναικών από τους ενόρκους.

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», ανέφερε η Ιωάννα βγαίνοντας από το δικαστήριο με τη θεραπευτική μάσκα.

Στις 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να παρουσιαστούν νέα στοιχεία και δεν αποκλείεται να υπάρξει και η κατάθεση ενός μάρτυρα – κλειδί.

Πρόκειται για έναν άντρα που έχει δει την 37χρονη κατηγορούμενη να παρακολουθεί την Ιωάννα και αναμένεται να αποκαλύψει λεπτομερώς όσα παρατήρησε και του προκάλεσαν εντύπωση, σύμφωνα με τo STAR.

Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίζεται πως ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 37χρονη κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης της Ιωάννας, ενώ την διέκρινε και πολλές φορές κάτω από το σπίτι της.

Ο κατάλογος των μαρτύρων από την πλευρά της Ιωάννας περιλαμβάνει συνολικά 34 άτομα, μεταξύ των οποίων εργοδότες της, τον πρώην σύντροφό της, φίλους της και γιατρούς της και έχει επιδοθεί στην έδρα ενώ η 36χρονη αναμένεται να προσκομίσει μόνο μια μάρτυρα, σύμφωνα με τον σταθμό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share