Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Κρήτη: 18χρονη δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό

Στιγμές τρόμου...

16 Σεπτεμβρίου 2021 21:42
Θρίλερ στην Κρήτη: 18χρονη δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ στην Κρήτη: Στιγμές τρόμου Στιγμές τρόμου έζησε μια 18χρονη στα Χανιά, η οποία δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό από άγνωστο. Παράλληλα, με τη δίκη της χρονιάς να έχει ήδη ξεκινήσει, όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν σχετικά με την 36χρονη Έφη, τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πώς έγινε η επίθεση με χημικό υγρό

Σύμφωνα με το flashnews.gr η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της στην περιοχή του Μαύρου Μώλου στην Κίσσαμο, όταν ξαφνικά την πλησίασε από πίσω ένας άντρας της και της έριξε στα μάτια υγρό με συνέπεια να χάσει προσωρινά την όρασή της. Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Περίοικοι τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και επειδή χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση.

18χρονη δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό

Σήμερα η κοπέλα, που εξακολουθεί να παρουσιάζει έντονο ερεθισμό στα μάτια και θα χρειαστεί ιατρική επανεξέταση, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου όπου περιέγραψε το τι συνέβη και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου.

Έχουν ήδη γίνει προσαγωγές ατόμων από την αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης, οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι μεσήλικας.

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η χαρτορίχτρα με τα ματζούνια! Είχε καταδικαστεί για απάτη (Video)

Το LIVE NEWS αποκάλυψε ότι το πρόσωπο που εμπιστευόταν και άκουγε η δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου είχε καταδικαστεί πριν 20 χρόνια για απάτη!

Παράλληλα, την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την Ιωάννα Παλιοσπύρου να εμφανίζεται και με μεγαλείο ψυχής να δίνει το «παρών» στην έναρξη της δίκης της φερόμενης ως δράστιδας που προσπάθησε να τη σκοτώσει, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ρίχνοντάς της το βιτριόλι, η κατηγορούμενη παρακολουθούσε από την τηλεόραση όσα συνέβαιναν!

Τότε, τον Φεβρουάριο του 2000 η χαρτορίχτρα είχε καταδικαστεί για απάτη έπειτα από καταγγελίες πολιτών, τους οποίους εξαπατούσε αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η 67χρονη -τότε, 88χρονη σήμερα- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

Η γυναίκα αυτή ήταν αυτή που μιλούσε με την 36χρονη δράστρια της επίθεσης με το βιτριόλι και ήταν αυτή που της μιλούσε για μάγια και για λύσεις στα αισθηματικά της προβλήματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του LIVE NEWS, η ηλικιωμένη γυναίκα εξακολουθεί να δέχεται κόσμο στο σπίτι της και να συνεχίζει τη «δράση» της.

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share