Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Απίστευτες αποκαλύψεις από γείτονα - «Την περίμενε έξω από το σπίτι και κρατούσε κάτι που έμοιαζε με φιάλη ορού...»

«Το σπίτι το παρακολουθούσε 4 μήνες πριν την επίθεση»

16 Σεπτεμβρίου 2021 15:40
Επίθεση με βιτριόλι: Απίστευτες αποκαλύψεις από γείτονα - «Την περίμενε έξω από το σπίτι και κρατούσε κάτι που έμοιαζε με φιάλη ορού...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας από τους πρώτους μάρτυρες κατηγορίας που θα καταθέσει στο δικαστήριο, μίλησε στην εκπομπή T-LIVE για τα όσα είχαν προηγηθεί της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο μάρτυρας, είχαν δει πολλές φορές μία μαυροφορεμένη γυναίκα να κρύβεται έξω από την πολυκατοικία που διέμενε η άτυχη κοπέλα.

«Φορούσε μαύρο σκούφο, μαύρο κασκόλ, ήταν γενικά μαυροφορεμένη και είχε κινητό που το χρησιμοποιούσε σαν φακό. Το σπίτι το παρακολουθούσε 4 μήνες πριν την επίθεση. Την είδε η κόρη μου στην πρασιά της πολυκατοικίας και φοβήθηκε» είπε ο μάρτυρας που αναμένεται να καταθέσει τα ίδια και στη δίκη και πρόσθεσε: «Στις 24 Γενάρη κατά τις 9:15 βλέπω τη σύζυγο με τη γειτόνισσα να είναι αναστατωμένες. Η ίδια γυναίκα κρυβόταν πάλι πίσω από αυτό το δέντρο στην πολυκατοικία επί της οδού Θερμοπυλών».

Στη συνέχεια της περιγραφής του ξύπνησε μνήμες της επίθεσης, καθώς παρουσίασε ένα σκηνικό που έμοιαζε ίδιο μ' αυτό της επίθεσης, το οποίο προφανώς δεν τελεσφόρησε: «Κρατούσε κάτι που έμοιαζε με φιάλη ορού...» είπε ο μάρτυρας και πρόσθεσε: «Είχε ένα σακίδιο στην πλάτη, φορούσε μαύρο ημίπαλτο, κολάν μαύρο, μαύρο αθλητικό παπούτσι, σκούφο, καλυμμένο πρόσωπο και μια σακούλα στο χέρι που έμοιαζε σαν νοσοκομειακός ορός. Μάλιστα, την κρατούσε σε απόσταση και με μεγάλη προσοχή...»

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι της Ιωάννας με τον 40χρονο - Είχε ελεύθερη σχέση με την Έφη και τη διεκδικούσε

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι της Ιωάννας με τον 40χρονο - Είχε ελεύθερη σχέση με την Έφη και τη διεκδικούσε

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι μεταξύ της Ιωάννας Παλιοσπύρου με τον 40χρονο, που αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» στην επίθεση με βιτριόλι από την Έφη, με περισσότερες λεπτομέρειες να δημοσιεύονται για τη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο άνδρας, για τον οποία έτρεχε στις χαρτορίχτρες η κατηγορούμενη, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης κι έχει απομακρυνθεί ακόμα και από τους πιο στενούς του φίλους.

Χθες δε βρέθηκε στο δικαστήριο γιατί ήθελε να αποφύγει τους δημοσιογράφους, ενώ ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς ενεπλάκη, χωρίς να το θέλει, σε αυτή την υπόθεση.

Ο ίδιος πέρσι τον Ιούνιο είχε καταθέσει πως με την κατηγορούμενη είχε μια ελεύθερη ερωτική σχέση, χωρίς πιέσεις και δεσμεύσεις και πως την Ιωάννα τη γνώρισε τυχαία μέσω του Facebook και είχαν ανταλλάξει μερικά τυπικά μηνύματα, χωρίς να την έχει συναντήσει από κοντά.

Αυτά τα μηνύματα, μάλιστα, η εκπομπή τα παρουσίασε, αποκαλύπτοντας πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου σημαδεύτηκε για μια ζωή λόγω της εμμονής της κατηγορουμένης.

Στους διαλόγους αυτούς η Ιωάννα ενημερώνει τον 40χρονο ότι τον έχει διαγράψει από «φίλο» της στο Facebook κι εκείνος της ζητά να μάθει τον λόγο.

«Τι έκανα και με διέγραψες; Ή έτσι απλά από βίτσιο;», ρωτά ο 40χρονος την Ιωάννα κι εκείνη του απαντά:

«Χμμμ για σκέψου, κάποια ανησυχεί για σένα».

Ο 40χρονος συνεχίζει να είναι χαλαρός και να κάνει πως δεν καταλαβαίνει ποια εννοεί. Της αναφέρει ότι δεν είναι παντρεμένος και ζητά να μάθει ποια είναι η γυναίκα που ανησυχεί για εκείνον.

Η Ιωάννα δεν του αποκαλύπτει την ταυτότητα της κατηγορουμένης και του λέει πως τον πιστεύει ότι δεν είναι παντρεμένος, αλλά έχει σχέση.

«Εάν με βοηθήσεις με την κοπέλα που εννοείς θα σου πω αν έχω σχέση», της απαντά ο 40χρονος, όμως η Ιωάννα δεν του αποκαλύπτει το όνομα της Έφης.

Ο άνδρας συνεχίζει να πιέζει να μάθει ποια είναι η γυναίκα που εννοεί η Ιωάννα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να μάθει αν η ίδια είναι παντρεμένη ή δεσμευμένη.

Μετά από λίγους μήνες της στέλνει νέο μήνυμα για να μάθει τι κάνει και η Ιωάννα φροντίζει να τον ρωτήσει τι κάνει η κοπέλα του.

«Καλά είναι, έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε αλλά όλα καλά φαντάζομαι. Αν και εφόσον μιλάτε για τα προσωπικά της, όπως κατάλαβα, σίγουρα θα ξέρεις πώς είναι», της απαντά.

«Α κατάλαβα, της τα έλεγα εγώ, αλλά δε με άκουγε. Τέσπα, μέσα στη ζωή είναι αυτά, δε μιλάμε έτσι όπως το θέτεις, αλλά είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι», του λέει η Ιωάννα κι εκείνος της απαντά πως δεν είχαν ποτέ αποκλειστική σχέση.

«Λόγω φόρτου εργασίας δικής μου τα τελευταία ένα δύο χρόνια δεν μπορώ τις δεσμεύσεις γιατί δεν είναι εφικτό να είμαι συνεπής και δεν το έχω. Πολύ καλό κορίτσι εννοείται και φυσικά μιλάμε και τα λοιπά που και που. Δεν έχουμε τσακωθεί αλίμονο. Τώρα εσύ τι θα μπορούσες να της πεις για εμένα εφόσον δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά δεν ξέρω, αλλά ok. Εύχομαι να της έλεγες καλά λόγια», συνεχίζει και η Ιωάννα με ειλικρίνεια του απαντά:

«Δεν της είπα κάτι προσωπικά για εσένα, εφόσον προφανώς δε σε γνωρίζω, απλά καταλάβαινα τη φάση και της είχα πει πως δεν έχει νόημα να σε κυνηγάει και να σε ελέγχει γιατί φαινόταν πως κ…. και δεν έχετε κάτι σοβαρό».

Ο 40χρονος στις συνομιλίες, που αποκάλυψε η εκπομπή, επιμένει πως δεν είχαν αποκλειστική σχέση και είχαν συμφωνήσει και οι δύο σε αυτό.

Η Ιωάννα πάντως του ανέφερε πως η κατηγορούμενη νόμιζε πως είχαν σχέση, αλλά δεν έδωσε συνέχεια στην κουβέντα.

Το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε ο 40χρονος ήταν στις 19 Ιουλίου 2019, όμως η Ιωάννα δεν του απάντησε ποτέ. Δέκα μήνες αργότερα η Έφη περίμενε την Ιωάννα έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα και της επιτέθηκε με το βιτριόλι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share