Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Στην φόρα οι διάλογοι της Ιωάννας με την Έφη - «Πέτρα του σκανδάλου» ο 40χρονος

Έτσι απέκτησε την εμμονή πριν την «χτυπήσει» με το καυστικό υγρό

16 Σεπτεμβρίου 2021 14:27
Επίθεση με βιτριόλι: Στην φόρα οι διάλογοι της Ιωάννας με την Έφη - «Πέτρα του σκανδάλου» ο 40χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην... φόρα βρέθηκαν οι διάλογοι της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την 37χρονη Έφη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, με τις δύο γυναίκες να μιλούν και τη δεύτερη να δείχνει την έμμονη ιδέα με το μετέπειτα θύμα της εξαιτίας ενός 40χρονου.

Οι δύο κοπέλες μεγάλωσαν σε διπλανά χωριά αλλά δεν έκαναν παρέα αλλά ήταν διαδικτυακές φίλες. Όταν ο άντρας που ήθελε η δράστις άρχισε να στέλνει μηνύματα στην Ιωάννα εκείνη ξεκίνησε να μιλάει μαζί της και να τη ρωτάει για εκείνον, με ένα μάρτυρα της υπόθεσης να ετοιμάζεται να καταθέσει ακόμη περισσότερα.

Μπορεί η Ιωάννα να της ξεκαθάρισε πως δε συμβαίνει κάτι και πως με τον τρόπο της του είπε να μην την ξαναενοχλήσει ωστόσο η κατηγορουμένη δε σταματούσε να στέλνει μηνύματα στην Ιωάννα. Όλα ξεκίνησαν το 2018 και το 2020 έγινε το κακό. Δείτε τις συνομιλίες που υπήρξαν ανάμεσα στις δύο γυναίκες που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Θα είμαι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση»

Γενναία, ψύχραιμη και αξιοπρεπής. Οι τρεις αυτές λέξεις μπορούν να χαρακτηρίσουν τη χθεσινή παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, εκεί όπου ξεκίνησε η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στις 20 Μαΐου του 2021 από την 36χρονη!

Η νεαρή κοπέλα, που είδε τη ζωή της να αλλάζει με τον πλέον βίαιο τρόπο, βρήκε χθες τη δύναμη να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο τη γυναίκα που της σημάδεψε τη ζωή. Μόνο που η αντίδικός της επέλεξε να μην βρεθεί απέναντί της, σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση. Το εδώλιο ήταν κενό και η 36χρονη εκπροσωπήθηκε, όπως έχει το δικαίωμα από τους δικηγόρους της. «Εγώ θα είμαι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση» ξεκαθάρισε, ωστόσο, την πλευρά της η Ιωάννα, που εδώ και 15 μήνες αναμένει τις απαντήσεις της κατηγορουμένης για την άγρια επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της.

Η εμφάνιση της 35χρονης Ιωάννας στο δικαστήριο με τη μάσκα στο πρόσωπο, το λευκό καπέλο και τα γάντια στα χέρια συγκλόνισε. Μόλις λίγα λεπτά πριν την έναρξη της δίκης η κοπέλα συνοδευομένη από τους δικηγόρους της, Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή, τους γονείς της και τον αδελφό της, μπήκε στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων. Οι δημοσιογράφοι την περικύκλωσαν για μια δήλωση, όμως εκείνη δεν είπε λέξη. Μόνο γύρισε κάποια στιγμή και με το βλέμμα της και έδειχνε να αναζητεί την μητέρα της. Όταν πια ολοκληρώθηκε η χθεσινή διαδικασία, η Ιωάννα μίλησε στους δημοσιογράφους. «Η κατηγορούμενη προσπάθησε να με σκοτώσει. Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι», ήταν τα λόγια της λίγο πριν αναχωρήσει από το δικαστήριο, σχολιάζοντας την ηχηρή απουσία της 36χρονης από τη δίκη.

Μέσα στη δικαστική αίθουσα η νεαρή γυναίκα συνομίλησε για λίγο με τους δικηγόρους της και στη συνέχεια κάθισε δίπλα στη μητέρα της και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Η στήριξη τους αμέριστη. Η μητέρα της, της κρατούσε συνεχώς το χέρι και ο αδελφός την αγκάλιασε. Οι στιγμές ήταν δύσκολες και πολύ φορτισμένες.

Ξεχωριστή ήταν και η στιγμή που ο δικηγόρος της κατηγορουμένης Σάκης Κεχαγιόγλου, πλησίασε την Ιωάννα και συνομίλησε μαζί της, εκφράζοντας της την συμπαράστασή του. «Την άκουσα ψύχραιμη. Ζήτησα να μιλήσω στο τραγικό θύμα αυτής της υπόθεσης για να της εκφράσω τη προσωπική μου συμπάθεια και συμπαράσταση. Η συμπάθεια αυτή δεν σημαίνει ότι θα περιορίσω την άσκηση των υπερασπιστικών μου καθηκόντων» δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου ερωτηθείς για τη συνομιλία του με την Ιωάννα. «Κατάλαβα ότι διαχωρίζει το ανθρώπινο στοιχείο από το ρόλο μου ως υπερασπιστή. Εκφράζω τον θαυμασμό μου για το ψυχικό της σθένος αλλά δεν θα περιορίσω τα υπερασπιστικά μου καθήκοντα, όπως κάνω με κάθε εντολέα μου» προσέθεσε ο ίδιος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share