Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα»: Η Ματίνα Παγώνη για τον θάνατο του 15χρονου μετά την πρώτη δόση του εμβολίου!

Πήρε θέση

16 Σεπτεμβρίου 2021 14:21
«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα»: Η Ματίνα Παγώνη για τον θάνατο του 15χρονου μετά την πρώτη δόση του εμβολίου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Eρωτήματα έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος ενός 15χρονου από το χωριό Μαντέικα της Αρκαδίας.

Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr, το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Κυριακής από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν ότι το παιδί είχε εμβολιαστεί δύο ημέρες νωρίτερα με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε σήμερα: “κ. Παπαδάκη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γιατί δεν σημαίνει ότι ένα γεγονός που συνέβη πολύ σοβαρό τραγικό στην ουσία να το συνδυάζουμε αμέσως με εμβολιασμό. Να περιμένουμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα να δούμε τι έχει συμβεί και μετά να το συζητήσουμε.”

Δείτε όλα όσα είπε:

Σπαραγμός και οδύνη στη κηδεία του 15χρονου στην Αρκαδία - Πέθανε μετά την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer!

Με θλίψη αλλά και ερωτηματικά έγινε στην Αρκαδία η κηδεία του 15χρονου Ηλία Γεωργακόπουλου. Είναι ο μαθητής που άφησε την τελευταία του πνοή λίγα 24ωρα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου.

Συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου 15χρονου, είπαν το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα στην Αρκαδία, το μεσημέρι της Τετάρτης (15.09.2021).

Στο Arcadia Live μίλησε και ο αδελφός του μικρού Ηλία για τον χαρακτήρα του παιδιού, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα υγιής και δραστήριος.

Την ίδια στιγμή όλοι στην περιοχή περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που θα αποσαφηνίσουν την αιτία του θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος μαθητής είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου μόλις λίγες ημέρες πριν πεθάνει το πρωί της Δευτέρας (13.09.2021).

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share