Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξάνθη: ΙΧ παρέσυρε 10χρονη μαθήτρια ενώ πήγαινε στο σχολείο - Σε κρίσιμη κατάσταση το κορίτσι

Θρίλερ στη Ξάνθη!

16 Σεπτεμβρίου 2021 09:33
Ξάνθη: ΙΧ παρέσυρε 10χρονη μαθήτρια ενώ πήγαινε στο σχολείο - Σε κρίσιμη κατάσταση το κορίτσι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί όταν 10χρονη μαθήτρια της πέμπτης τάξης του δημοτικού σχολείου Εξοχής Ξάνθης, κατεβαίνοντας από το λεωφορείο για να πάει στο σχολείο της, χτυπήθηκε σοβαρά από διερχόμενο όχημα.

Στο σημείο κλήθηκε η τροχαία και το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την μαθήτρια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, αφού η κατάσταση της κρίθηκε σοβαρή αναφέρει το xanthinews.gr.

Τα παιδιά μέσα από το λεωφορείο είδαν το περιστατικό και βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένεται να τους μιλήσει για το περιστατικό ο διευθυντής του σχολείου.

Ξάνθη: ΙΧ παρέσυρε 10χρονη μαθήτρια ενώ πήγαινε στο σχολείο - Σε κρίσιμη κατάσταση το κορίτσι

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο τη ζωή του έχασε ένας άνδρας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/9) στη Θεσσαλονίκη.

Ένα φορτηγό όπως μεταδίδει το thestival.gr συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αυτοκίνητο στην Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου.

Στο σημείο άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άτυχος άνδρας, περίπου 50 ετών είχε καταλήξει.

Τραγωδία στο Λαύριο: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο - Τραυματίες άλλοι δύο νεαροί

Τραγωδία στο Λαύριο: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο - Τραυματίες άλλοι δύο νεαροί

Το νήμα της ζωής ενός 19χρονου Λαυριώτη κόπηκε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, με φρικτό τρόπο, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε επί της λεωφόρου Σουνίου, πολύ κοντά στην κατασκήνωση του υπουργείου Οικονομικών στο Σούνιο.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να ντεραπάρει τρεις φορές και στη συνέχεια να συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Τραγωδία στο Λαύριο: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο - Τραυματίες άλλοι δύο νεαροί

Το δυστύχημα κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαυρίου της οποίας οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα έφτασαν επιτόπου για να απεγκλωβίσουν τρία άτομα, όλα νεαρά από το Λαύριο (Φωτό αρχείου).

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος ενός από αυτά – του 19χρονου – ενώ τα άλλα δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ο 19χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην κοινωνία της Λαυρίου και η είδηση του ξαφνικού και άδικου θανάτου του έχει βυθίσει την πόλη στο πένθος.

Ασπρόπυργος: Δυο νεκροί μετά το τροχαίο στην Αθηνών-Κορίνθου - Μηχανή παρέσυρε πεζό

Ασπρόπυργος: Δύο άνθρωποι έχασαν, τελικά, τη ζωή τους την Παρασκευή 10/09 μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Αθηνών – Κορίνθου.

Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε όταν μηχανή κινούμενη στο ρεύμα προς Αθήνα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου παρέσυρε πεζό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και τα δύο άτομα, που μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου και κατέληξαν.

Στην περιοχή προκλήθηκε μποτιλιάρισμα για τουλάχιστον δύο ώρες, καθώς τα οχήματα που ακολουθούσαν σταμάτησαν απότομα και προκλήθηκε καραμπόλα πολλών οχημάτων.

Ασπρόπυργος: Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών - Κορίνθου - Έκλεισε ο δρόμος

Σταμάτησε το αυτοκίνητο και διέσχισε πεζός κάθετα την Εθνική Οδό

Οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή ανέφεραν ότι το τροχαίο ήταν σοβαρό και υπήρχαν δυο τραυματίες. Όλα έγιναν όταν μηχανάκι παρέσυρε πεζό και εν συνεχεία προκλήθηκε και καραμπόλα.

Τα νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως, αποκαλύπτουν πως η απόφαση ενός 65χρονου ήταν μοιραία.

Ο άνδρας αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, αποφάσισε να σταματήσει το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και να περάσει πεζός (!) την εθνική για να πάει σε μαγαζί στο άλλο ρεύμα.

Και ενώ διέσχιζε κάθετα την Αθηνών Κορίνθου, τον παρέσυρε μηχανάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος και ο οδηγός της μηχανής.

Στη συνέχεια ακολούθησε καραμπόλα έξι αυτοκίνητων, στην προσπάθεια των οδηγών να αποφύγουν το τροχαίο, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ο 65χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το ακόμη πιο συγκλονιστικό ήταν πως όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του 65χρονου, η οποία είχε μείνει στο αυτοκίνητο! Η γυναίκα δεν άντεξε και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να την παραλάβει ασθενοφόρο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share