Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Τα έδωσαν όλα - Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ σε κοινή θέα

Ζευγάρι Ουκρανών μετέτρεψε το όχημά του σε ερωτική φωλιά

16 Σεπτεμβρίου 2021 09:36
Ηράκλειο: Τα έδωσαν όλα - Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ σε κοινή θέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηράκλειο: Οι ερωτικές περιπτύξεις σε δημόσιο χώρο έβαλαν σε μπελάδες ένα ζευγάρι από την Ουκρανία.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο του Ηρακλείου μπροστά στα έκπληκτα ματιά μικρών και μεγάλων οι ασυγκράτητοι Ουκρανοί μετέτρεψαν το όχημα τους σε ερωτική φωλιά χωρίς να τους ενοχλεί το παραμικρό.

Σύμφωνα με το creta24.gr, στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η αστυνομία που έπιασε στα πράσα τους αλλοδαπούς να ερωτοτροπούν χωρίς να τους νοιάζει διόλου το γεγονός ότι τριγύρω είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου…που είχε σαστίσει από όσα έβλεπε να διαδραματίζονται.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δύο Ουκρανοί συνελήφθησαν για προσβολή δημόσιας αιδούς.

Ροζ σκάνδαλο: Δώδεκα παίκτες έκαναν σεξ με 4 γυναίκες μέσα στο γήπεδο

Ροζ σκάνδαλο: Δώδεκα παίκτες έκαναν σεξ με 4 γυναίκες μέσα στο γήπεδο

Οι παίκτες της νορβηγικής ομάδας Μπραν επρόκειτο απλώς να βγουν έξω και να έχουν ένα ωραίο δείπνο, αλλά τελείωσαν με ένα μεθυσμένο σκάνδαλο στο δικό τους γήπεδο.

Η εφημερίδα Bergens Tidende αναφέρει πως υπήρξε σεξουαλική επαφή μεταξύ αρκετών από των ποδοσφαιριστών της Μπραν με γυναίκες καλεσμένες.

σεξ με 4 γυναίκες μέσα στο γήπεδο σκάνδαλο

Μια ομάδα δώδεκα παικτών ξεκίνησε πορεία για το Στάδιο της Μπραν και μαζί τους ήταν τέσσερις γυναίκες καλεσμένες περίπου 20 ετών, σύμφωνα με την BT, και ότι αυτές έτρεχαν ελαφρώς ντυμένες κατά μήκος του γκαζόν στο γήπεδο.

Οι παίκτες συμφώνησαν να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά στο στάδιο υπάρχουν κάμερες που παρακολούθησαν τα γεγονότα της νύχτας. Οι 12 ποδοσφαιριστές και οι 4 γυναίκες έφτασαν στην αρένα μεταξύ 00:30 και 01:00 και έμειναν μέχρι τις 5 το απόγευμα.

«Θα υποστούν τις συνέπειες»

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τζίμι Νάγκελ Γιάκομπσεν μίλησε στον Bergensavisen για το περιστατικό και ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτό και ότι οι σκανδαλώδεις σκηνές που έγιναν στο στάδιο θα έχουν συνέπειες.

«Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες συνέπειες για τους δώδεκα παίκτες που συμμετέχουν. Σε ποιες συνέπειες δεν έχουμε φτάσει και θα είναι θέμα προσωπικού που θα αναλάβουμε εσωτερικά» είπε ο αθλητικός διευθυντής.

Η Μπραν είναι τελευταία στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με επτά βαθμούς έπειτα από 14 παιχνίδια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share