Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού: Βγήκαν μαχαίρια - Πέντε τραυματίες

Αιματηρή συμπλοκή κρατουμένων

15 Σεπτεμβρίου 2021 21:57
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού: Βγήκαν μαχαίρια - Πέντε τραυματίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συμπλοκή με τραυματίες στις φυλακές Δομοκού, προέκυψε το βράδυ της Τετάρτης.

Ειδικότερα, στην Ε’ Πτέρυγα των φυλακών όπου κρατούνται κυρίως αλλοδαποί, ενεπλάκησαν μεταξύ τους άτομα, βγάζοντας αυτοσχέδια μαχαίρια.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής, ήταν να τραυματιστούν πέντε άτομα, ένα εκ των οποίων σοβαρά στη μηριαία αρτηρία, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ το τοπικό ΑΤ έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.

Θρίλερ στις φυλακές Δομοκού: Νεκρός 35χρονος στο κελί του

Θρίλερ στις φυλακές Δομοκού: Νεκρός 35χρονος στο κελί του

Ένας 35χρονος κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του! Ξημερώματα, συγκρατούμενος του ειδοποίησε το φύλακα ότι ο 35χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο ιατρείο των Φυλακών για πρώτες βοήθειες.

Ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας και γιατρός διαπίστωσε λίγο αργότερα το θάνατο του. Ενώ, έντονη είναι η επέκταση της διασποράς του κορωνοϊού μεταξύ των κρατουμένων στις φυλακές Λάρισας, όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία της δειγματοληψίας που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Νεκρός 35χρονος στις φυλακές Δομοκού

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με τη δικογραφία λάμβανε θεραπευτική αγωγή για κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ από το ΑΤ Δομοκού αποκλείστηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Ο 35χρονος εξέτιε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή.

Κορωνοϊός - Συναγερμός στις φυλακές Διαβατών: Βρέθηκαν 108 κρούσματα - Κατέληξε ένας 69χρονος

Στις φυλακές Διαβατών έχει σημάνει συναγερμός διότι εντοπίστηκαν 108 κρούσματα κορωνοϊού, ενώ μάλιστα ένας 69χρονος κρατούμενος που νοσούσε από τον ιό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα ο 69χρονος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και εισήχθη προ ημερών στο νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετικός. Παράλληλα στη Λαμία βρέφος 3 μηνών βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό όπως και εντοπίστηκαν και άλλα πέντε κρούσματα.

Στις φυλακές Διαβατών εντοπίστηκαν 108 κρούσματα όπου και κατέληξε ένας 69χρονος.

Σημειώνεται ότι τα 108 κρούσματα αφορούν τόσο σε υπαλλήλους όσο και σε κρατουμένους, με τους περισσότερους να είναι ασυμπτωματικοί, ενώ η φυλακή έχει χωριστεί σε τρεις ζώνες. Στη μία κρατούνται οι θετικοί στον κορωνοϊό, στη δεύτερη όσοι έχουν ελεγχθεί και είναι αρνητικοί και στην τρίτη όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν έχουν υποβληθεί σε τεστ, αλλά δεν παρουσιάζουν κάποιο σύμπτωμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share