Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός από κεραυνό ένας 55χρονος

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια περιοίκων

15 Σεπτεμβρίου 2021 20:36
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός από κεραυνό ένας 55χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος στην Καβάλα το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν, σύμφωνα με το kavalapost.gr, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης καταιγίδας τον «χτύπησε» ένας κεραυνός στον Δήμο Νέστου.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στην Πετροπηγή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περιοίκων οι οποίοι του πρόσφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο της Καβάλας, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τραγωδία στο Μέτσοβο: 37χρονος έχασε τη ζωή του από χτύπημα κεραυνού

Τραγωδία στο Μέτσοβο: 37χρονος έχασε τη ζωή του από χτύπημα κεραυνού

Θύμα των καιρικών φαινομένων έπεσε ένας 37χρονος άντρας στο Ανήλιο Μετσόβου, καθώς σκοτώθηκε έπειτα από χτύπημα κεραυνού.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, βρισκόταν με το κοπάδι του σε ορεινή περιοχή, πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο όταν το απόγευμα της Παρασκευής ξέσπασε μπόρα.

Πιθανόν θέλησε να προφυλαχθεί από την βροχή επιλέγοντας να καθίσει κάτω από ένα δέντρο. Εκεί χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Στο σημείο αξίζει να διαβάσετε τι πρέπει και δεν πρέπει να κάνετε αν βρίσκεστε έξω σε περίπτωση κεραυνών.

Το τραγικό συμβάν έγινε γνωστό με καθυστέρηση ωρών, αργά τη νύχτα κι αφού ο 37χρονος δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του.

Έτσι ενημερώθηκαν οι αρχές και ακολούθησε επιχείρηση. Εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα στο σημείο όπου είχε χάσει τη ζωή του.

Στο παρελθόν ανάλογα περιστατικά με θανάτους που προκλήθηκαν από πτώση κεραυνών έχουν συμβεί ξανά στη χώρα μας.

Όπως πέρσι στη Λάρισα ο θάνατος ενός 60χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε από πτώση κεραυνού στην περιοχή Κρήνη Φαρσάλων.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε χωράφι, όταν «χτυπήθηκε» από τον κεραυνό και διερχόμενος πολίτης τον εντόπισε και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα από το περιστατικό στη Λάρισα, μια 52χρονη γυναίκα στη Σκόπελο σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του άνδρα της από χτύπημα κεραυνού την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες σε χωράφι.

60χρονος πέθανε από κεραυνό

Σοκαριστικό βίντεο: Τριπλός κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο

Ένα αεροπλάνο με κατεύθυνση το Λονδίνο ήρθε αντιμέτωπο με τoν άγριο βρετανικό καιρό και ο γκρίζος γεμάτος σύννεφα ουρανός της βρετανικής πρωτεύουσας ετοίμαζε στο αεροσκάφος μια τριπλή έκπληξη. Ενώ, τραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του στην βροχή.

Συγκεκριμένα τρεις ηλεκτρικές δέσμες ξεπηδούν από τα σύννεφα και καταλήγουν στο αεροπλάνο. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγεται ο ήχος του κεραυνού. Ένας αυτόπτης μάρτυρας ήταν αρκετά γρήγορος ώστε να καταγράψει τις εικόνες από το διαμέρισμά του στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ευτυχώς το αεροσκάφος ήταν σε θέση να συνεχίσει το ταξίδι του και να προσγειωθεί ομαλά στον προορισμό του, στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share