Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Το ψέμα αποκαλύπτεται: Ο αριθμός των διασωληνωμένων στο Σωτηρία που είναι πλήρως εμβολιασμένοι διαλύει τον μύθο

Αποκάλυψη!

15 Σεπτεμβρίου 2021 19:45
Το ψέμα αποκαλύπτεται: Ο αριθμός των διασωληνωμένων στο Σωτηρία που είναι πλήρως εμβολιασμένοι διαλύει τον μύθο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι η σημαντικότερη προστασία κατά της σοβαρής λοίμωξης και τη διασωλήνωσης. Πλέον το συγκεκριμένο γεγονός αποδεικνύεται και από τον αριθμό των συμπολιτών μας που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ!

Στην αρχή της εβδομάδας πάντα ο αριθμός των κρουσμάτων δεν είναι αντιπροσωπευτικός. Τη Δευτέρα ανακοινώθηκαν 1.600 νέα κρούσματα. Αλλά για τον αριθμό των θανάτων δεν παίζει ρόλο εάν είναι αρχή ή όχι της εβδομάδας. Σημειώθηκε αυξημένος αριθμός θανάτων και 51 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό.

Το ψέμα αποκαλύπτεται: Ο αριθμός των διασωληνωμένων στο Σωτηρία που είναι πλήρως εμβολιασμένοι διαλύει τον μύθο

Αύξηση όμως υπήρχε και στους διασωληνωμένους (379). Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, το 100% των διασωληνωμένων στο μεγαλύτερο νοσοκομεία αναφοράς, στο «Σωτηρία», είναι ανεμβολίαστοι. Και το πιο τραγικό: Ενώ κάποιοι αρνητές των εμβολίου χαροπαλεύουν οι συγγενείς τους απέξω κάνουν βάρδιες, μπας και βρεθεί κάποιος γιατρός και τους εμβολιάσει.

Δεν υπάρχει θέμα διαφοράς, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Το ξαναγράφουμε για να γίνει κατανοητό. Στο μεγαλύτερο νοσοκομείο αναφοράς διασωληνωμένοι είναι μόνο ανεμβολίαστοι. 100% ανεμβολίαστοι, 0% πλήρως εμβολιασμένοι. Τα σχόλια περιττεύουν…

Ματίνα Παγώνη: "Κάτι πήγε λάθος και μειώθηκαν οι εμβολιασμοί"

Ότι κάτι πήγε λάθος με τον σχεδιασμό του εμβολιαστικού προγράμματος για τον κορωνοϊό παραδέχθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Αθηνών και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, που εκτιμά επίσης ότι θα υπάρξουν αλλαγές στα νέα μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και ειδικά σε ό,τι αφορά στα παιδιά.

Με αφορμή το κλείσιμο κάποιων μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων, η Ματίνα Παγώνη παραδέχθηκε ότι «κάτι έχει πάει λάθος». «Αποτύχαμε στο στόχο τέλος Αυγούστου να φτάσουμε στο 80%. Πρέπει να προσεγγίσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Καθυστερήσαμε σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να πλησιάσουμε τους γονείς για να εμβολιαστούν τα παιδιά. Ο στόχος είναι ο εμβολιασμός του 80% του πληθυσμού για ασφάλεια» είπε η κυρία Παγώνη μιλώντας στο OPEN.

Για τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα, η γιατρός είπε ότι είναι, πλέον, άδεια και είναι φυσικό να κλείσουν με τους υγειονομικούς που είχαν μεταφερθεί εκεί να επιστρέψουν στις θέσεις τους γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη να καλύψουν τα κενά που είχαν δημιουργηθεί.

Παγώνη: Γιατροί στα σχολεία για τον εμβολιασμό των παιδιών

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ προτείνει να επισκέπτονται γιατροί τα σχολεία για να εμβολιάζουν μικρά παιδιά τα οποία θα έχουν την έγγραφη άδεια των γονιών τους. Αναφερόμενη στα νέα μέτρα για την εστίαση και το αλαλούμ με τα παιδιά, σημείωσε ότι κατά την εκτίμησή της θα γίνουν αρκετές αλλαγές. «Νομίζω ότι θα γίνουν αρκετές διορθώσεις όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι είναι λογικό να γίνονται λάθη αλλά και ότι η Επιτροπή θα πρέπει να παίρνει γρηγορότερα τις αποφάσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share