Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή θα είναι η σύνθεση του δικαστηρίου - Τι ζήτησε ο Σάκης Κεχαγιόλου (Video)

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση

15 Σεπτεμβρίου 2021 16:29
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή θα είναι η σύνθεση του δικαστηρίου - Τι ζήτησε ο Σάκης Κεχαγιόλου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Μετά από πληροφορίες, το παρακάτω γράφημα παρουσιάζει τις θέσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου αλλά και των δικηγόρων της στη δικαστική αίθουσα. Ενώ, μια σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε στο φως για την οικογένεια της κατηγορούμενης.

Επίθεση με βιτριόλι: Ο Κεχαγιόγλου ζήτησε μόνο άνδρες ενόρκους στη δίκη της κατηγορούμενης!

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι Σάκης Κεχαγιόγλου, ζήτησε να εξαιρεθούν οι τρεις γυναίκες που κληρώθηκαν ως ένορκοι. «Η υπεράσπιση προτίμησε άνδρες ενόρκους και εξαίρεσε τις γυναίκες» που είχαν κληρωθεί, αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου είναι άνδρας.

Μιλώντας στον ALPHA, ο κ. Αλεξανδρής, σημείωσε πως «άνθρωποι που ήθελαν να προστατέψουν την Ιωάννα της είπαν να μην βρεθεί στο δικαστήριο» και σχολιάζοντας την επιλογή της κατηγορούμενης να μην εμφανιστεί, είπε: «σκεφτείτε τι χαρακτήρα δείχνει, ήταν ασέβεια». «Η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να μιλήσει στην κατηγορούμενη. Όποτε αποφασίσει να εμφανιστεί η κατηγορούμενη στο δικαστήριο, η Ιωάννα θα είναι εκεί για να την αντιμετωπίσει» αποκάλυψε ο κ. Αλεξανδρής.

«Η οικογένεια με σεμνότητα και ταπεινότητα περιμένει την δικαιοσύνη. Οι γονείς έχουν χωριστεί αφού η μητέρα μένει με την κόρη της και ο πατέρας στο χωριό», είπε. «Απογοήτευση και οργή» είναι τα συναισθήματα των γονιών «που δεν εμφανίστηκε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο».

Αναβολή

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της, δείχνοντας σε όλους τη δύναμη που μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος. Άλλωστε υπήρχε η πιθανότητα να έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη γυναίκα που αποπειράθηκε να τη σκοτώσει πετώντας τη το καυστικό υγρό. Η Ιωάννα μετά από το τέλος της σύντομης διαδικασίας, όταν και δόθηκε η αναβολή για τις 30 Σεπτεμβρίου, βρήκε το κουράγιο να πει δύο κουβέντες, τόσο όμως αιχμηρές. «Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε ξανά πόσο ψυχρή και δειλή είναι» είπε η Ιωάννα που κατά την άφιξή της στον χώρο των δικαστηρίων κέρδισε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Από την πλευρά της η μητέρας της είπε πως «το παιδί μου είναι το καλύτερο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share