Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαριστική αποκάλυψη για την οικογένεια της κατηγορούμενης (Video)

Οι ανατριχιαστικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο

15 Σεπτεμβρίου 2021 15:34
Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαριστική αποκάλυψη για την οικογένεια της κατηγορούμενης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Η εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου σήμερα στα δικαστήριο συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα. Η Ιωάννα βρήκε τη δύναμη να παραβρεθεί και να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο την 36χρονη τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Όμως η κατηγορούμενη τελικά δεν πήγε. Η δίκη ξεκίνησε και διακόπηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου. Η Ιωάννα βγαίνοντας έκανε δηλώσεις , τονίζοντας πώς “Aυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο ψυχρή είναι”.

Αποκάλυψη - σοκ για την οικογένεια της δράστιδος

Με αφορμή την έναρξη της δίκης της δράστιδος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη για την οικογένεια της 36χρονης, υποστηρίζοντας πως γνωρίζει πως κανείς από το οικογενειακό της περιβάλλον δεν επικοινώνησε με το θύμα για συμπαράσταση ή για να ζητήσει μία συγγνώμη.

«Επειδή χθες μιλούσα μέχρι αργά με την Αννίτα Ναθαναήλ, που βρισκόταν μαζί της, υπήρχε ένα μείγμα συναισθημάτων. Ήταν ταραγμένη αλλά και αποφασισμένη να βρεθεί τετ α τετ με τη δράστιδα.

Αυτό που θέλει να ξέρει ο κόσμος και γι αυτήν είναι πολύ σημαντικό είναι ότι σε όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι, γιατί έχει κάνει εννιά χειρουργεία -και απλά έχει διασώσει τη ζωτικότητα κάποιων οργάνων- θα χρειαστεί πολλά ακόμα για να μιλήσουμε για μία αποκατάσταση και μια επιστροφή σε μια φυσιολογική εικόνα, όλους αυτούς τους 16 μήνες κανένας από την οικογένεια της καθ’ ομολογίαν δράστιδος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της.

Αυτό που έχει στενοχωρήσει πολύ την Ιωάννα και την έχει ενοχλήσει, και ήθελε να το πω, είναι ότι κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί να πάρει ένα τηλέφωνο, να δει πώς μπορεί να στηρίξει αυτό το κορίτσι συναισθηματικά, κοινωνικά ή υλικά αυτό το κορίτσι που περνάει αυτόν τον Γολγοθά. Ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε μία συγγνώμη ούτε στην ίδια ούτε στην οικογένειά της.

Εμείς δεν θα κάνουμε λαϊκό δικαστήριο αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξέρει ο κόσμος και ήθελε και η ίδια να το ξέρει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά στον άερα του «Happy Day».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share