Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρήνος στην Εύβοια: Αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Τραγική κατάληξη για τον άτυχο άνδρα

15 Σεπτεμβρίου 2021 15:17
Θρήνος στην Εύβοια: Αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγρότης έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα με τρακτέρ στη Δημοτική Ενότητα Κηρέως στην Εύβοια το πρωί της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρει το evima.gr, ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 70 ετών, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του την ώρα που πήγαινε για αγροτικές εργασίες στο χωριό Μετόχι.

Αμέσως στο σημείο έφτασε η Αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσει τον άτυχο 70χρονο. Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το τρακτέρ το οποίο οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε επί τόπου

Επί τόπου έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άνδρας είχε καταλήξει. Τα αιτία του θανάτου διερευνά η Αστυνομία.

Θρίλερ στην Κέρκυρα: "Πάγωσαν" με τον ταυτότητα του άνδρα στην παραλία!

Θρίλερ στην Κέρκυρα:

Το πτώμα ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων που ήταν τελείως γυμνός εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/9) από τουρίστα στα βράχια στην παραλία Δράστης στους Περουλάδες της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από τον ιατροδικαστή, ο άνδρας φέρει πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι. Ο αδελφός του αναγνώρισε τη σορό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναγνωρίστηκε από τον αδελφό του ο άτυχος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός, χθες το απόγευμα (14/9), στα βράχια, στην παραλία Δράστης στους Περουλάδες. Ήταν Κερκυραίος, που διέμενε στο Μοσχάτο Αθήνα και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν στο νησί. Ο άνδρας ηλικίας 65-70 ετών εντοπίστηκε από τουρίστα, ενώ επιτόπου έσπευσαν το λιμενικό και η πολιτική προστασία του δήμου βόρειας Κέρκυρας.

Θρίλερ στην Κέρκυρα:

Ο άνδρας ήταν εντελώς γυμνός ενώ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από τον ιατροδικαστή, φέρει πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι.

Ο θάνατος του φαίνεται να προήλθε από πτώση από μεγάλο ύψος. Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να φέρει στο φως η νεκροψία νεκροτομή.

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Γεωργακόπουλος: Πέθανε η γυναίκα του, λίγες ώρες μετά την ονομαστική του εορτή!

Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο και αθλητικό ρεπόρτερ, Σταύρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος λίγες ώρες μετά την ημέρα της ονομαστική του εορτής αντί για... ευχαριστίες ανακοίνωσε τον θάνατο της συζύγου του, πριν καλά καλά κλείσει τα 45 της χρόνια!

Η Γεωργία Παπαδοπούλου, σύζυγος του δημοσιογράφου (ο οποίος ειδικεύεται στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού), έδινε για 4 χρόνια μάχη με την λευχαιμία, την οποία και έχασε τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Η κοπέλα αφήνει πίσω της, εκτός από τον σύζυγό της και τρία υπέροχα παιδιά! Επί πολλά έτη εργαζόταν στον «Πρωταθλητή» κάνοντας ρεπορτάζ βόλεϊ.

Διαβάστε παρακάτω στο Athensmagazine.gr την ανάρτηση του Σταύρου Γεωργακόπουλου, η οποία συγκλονίζει:

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Γεωργακόπουλος

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share