Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Κύμα» συμπαράστασης στην Ιωάννα από το Twitter και οργή για την κατηγορούμενη (photos)

«Υποκλινόμαστε στο θάρρος σου»

15 Σεπτεμβρίου 2021 15:18
Επίθεση με βιτριόλι: «Κύμα» συμπαράστασης στην Ιωάννα από το Twitter και οργή για την κατηγορούμενη  (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρήκε σήμερα τη δύναμη και εμφανίστηκε στο δικαστήριο, προκειμένου να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τη γυναίκα που πέρσι το Μάιο τής επιτέθηκε ρίχνοντάς της βιτριόλι.

Εκείνη όμως δεν ήταν εκεί, ενημερώνοντας, με γραπτή δήλωση ότι θα παρευρεθεί στη συνέχεια της ακροαματικής διαδικασίας. Η 35χρονη εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας λευκό καπέλο και την ειδική μάσκα.

«Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι» είπε στις κάμερες όταν βγήκε από το δικαστήριο, με τη δίκη να συνεχίζεται στις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι εικόνες της προκάλεσαν κύμα συμπαράστασης στο Twitter, με τους χρήστες να υποκλίνονται στο θάρρος της:

Επίθεση με βιτριόλι: «Που πουλάνε υδροκυάνιο, πως να προκαλέσεις έμφραγμα...» - Οι ανατριχιαστικές αναζητήσεις της 36χρονης και η... χειροποίητη μπεσαμέλ!

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με το τι έψαχνε η 36χρονη λιγες ώρες μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Έξι ώρες μετά την επίθεση με βιτριόλι η 36χρονη φέρεται να αναζητούσε συνταγή για μπεσαμέλ! Παράλληλα, δείτε εδώ τι συζητούσε η 36χρονη κατηγορούμενη με την καφετζού λίγες μέρες πριν την επίθεση

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις ανατριχιαστικές αναζητήσεις της 36χρονης:

Επίθεση με βιτριόλι: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις κλειστές πόρτες στην δικαστική αίθουσα - Ποιοι ήταν στο πλευρό της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Όλο το παρασκήνιο μέσα από την δικαστική αίθουσα που εκδικάστηκε έφερε στο φως η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», για την υπόθεση της Ιωάννας. Ενώ, η 37χρονη ενδέχεται να βγει ακόμη και σε 4 χρόνια απο την φυλακή!

Στο πλευρό της ήταν η μητέρα της και οι συνήγοροί της. Ποια η αντίδραση της Ιωάννας μόλις έμαθα ότι δεν θα παραβρεθεί η κατηγορούμενη.

Υπόθεση βιτριόλι: Όλο το παρασκήνιο από την δικαστική αίθουσα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share