Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Που πουλάνε υδροκυάνιο, πως να προκαλέσεις έμφραγμα...» - Οι ανατριχιαστικές αναζητήσεις της 36χρονης και η... χειροποίητη μπεσαμέλ!

Ανατριχιατσικές αποκαλύψεις

15 Σεπτεμβρίου 2021 14:38
Επίθεση με βιτριόλι: «Που πουλάνε υδροκυάνιο, πως να προκαλέσεις έμφραγμα...» - Οι ανατριχιαστικές αναζητήσεις της 36χρονης και η... χειροποίητη μπεσαμέλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με το τι έψαχνε η 36χρονη λιγες ώρες μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Έξι ώρες μετά την επίθεση με βιτριόλι η 36χρονη φέρεται να αναζητούσε συνταγή για μπεσαμέλ! Παράλληλα, δείτε εδώ τι συζητούσε η 36χρονη κατηγορούμενη με την καφετζού λίγες μέρες πριν την επίθεση

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις ανατριχιαστικές αναζητήσεις της 36χρονης:

Επίθεση με βιτριόλι: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις κλειστές πόρτες στην δικαστική αίθουσα - Ποιοι ήταν στο πλευρό της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Όλο το παρασκήνιο μέσα από την δικαστική αίθουσα που εκδικάστηκε έφερε στο φως η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», για την υπόθεση της Ιωάννας. Ενώ, η 37χρονη ενδέχεται να βγει ακόμη και σε 4 χρόνια απο την φυλακή!

Στο πλευρό της ήταν η μητέρα της και οι συνήγοροί της. Ποια η αντίδραση της Ιωάννας μόλις έμαθα ότι δεν θα παραβρεθεί η κατηγορούμενη.

Υπόθεση βιτριόλι: Όλο το παρασκήνιο από την δικαστική αίθουσα

«Κόλαφος» η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πήγες ξανά να με σκοτώσεις, είσαι δειλή»

«Κόλαφος» για την 37χρονη κατηγορούμενη ήταν ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία τοποθετήθηκε εναντίον της κατά την έξοδό της από το Εφετείο για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

«Η γυναίκα αυτή, που προσπάθησε ξανά να με σκοτώσει, έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ψυχρή και δειλή είναι», είπε μπροστά στις κάμερες. Μέσα σε ελάχιστες λέξεις αποτύπωσε όλη την αλήθεια και «τσάκισε κόκκαλα», όπως στα λόγια της προτού μπει στην αίθουσα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share