Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη για την επίθεση με βιτριόλι: «Η Έφη έψαχνε να δει προς τα πού πήγε η Ιωάννα για να...»

Νέες λεπτομέρειες στο φως

15 Σεπτεμβρίου 2021 13:16
Αποκάλυψη για την επίθεση με βιτριόλι: «Η Έφη έψαχνε να δει προς τα πού πήγε η Ιωάννα για να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη έρχεται στο φως για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας, που ήταν δίπλα στο σημείο του «χτυπήματος» της 37χρονης Έφης, να αναφέρεται στο τι συνέβη μετά το περιστατικό.

Ο κύριος Φώτης Σταθόπουλος μίλησε στο «Love it» για τις αγωνιώδεις στιγμές, που ακολούθησαν, τονίζοντας μια λεπτομέρεια, που κανείς δε γνώριζε, ως προς το πώς κινήθηκε, μετά την επίθεση, η δράστιδα, με τη δίκη της να διακόπτεται.

Οι δηλώσεις του Φώτη Σταθόπουλου για την επίθεση με βιτριόλι

Για τις στιγμές που ακολούθησαν την επίθεση: «Είδαμε την Ιωάννα να βγαίνει έξω και να φωνάζει για βοήθεια. Τα ρούχα της ήταν βρεγμένα προφανώς με το υγρό που της πέταξε. Μετά κατευθύνθηκε και μπήκε στο φαρμακείο, πέταξε τα ρούχα της κι έμεινε με τα εσώρουχα. Είπαμε στους ανθρώπους του φαρμακείου, ότι εργάζεται στην ασφαλιστική, φώναξαν τον ιδιοκτήτη και την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο».

Για την αντίδραση της δράστιδας: «Κάποια κυρία από τον πρώτο όροφο, που άκουσε τις φωνές, την είδε να ψάχνει να δει προς τα πού πήγε η Ιωάννα. Την έψαχνε, για να μην πέσει πάνω της και κινήσει τις υποψίες. Δεν μπορούσε, ασφαλώς, να την αναγνωρίσει, έτσι όπως ήταν καλυμμένη».

Για το πόσο έχει στιγματίσει τους ανθρώπους της γειτονιάς το γεγονός: «Έχουμε ακόμη και σήμερα μείνει άναυδοι. 40 χρόνια έχω εδώ το μαγαζί και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί».

Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις κλειστές πόρτες στην δικαστική αίθουσα - Ποιοι ήταν στο πλευρό της Ιωάννας (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Όλο το παρασκήνιο μέσα από την δικαστική αίθουσα που εκδικάστηκε έφερε στο φως η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», για την υπόθεση της Ιωάννας.

Στο πλευρό της ήταν η μητέρα της και οι συνήγοροί της. Ποια η αντίδραση της Ιωάννας μόλις έμαθα ότι δεν θα παραβρεθεί η κατηγορούμενη.

Υπόθεση βιτριόλι: Όλο το παρασκήνιο από την δικαστική αίθουσα

«Κόλαφος» η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πήγες ξανά να με σκοτώσεις, είσαι δειλή»

«Κόλαφος» για την 37χρονη κατηγορούμενη ήταν ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία τοποθετήθηκε εναντίον της κατά την έξοδό της από το Εφετείο για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

«Η γυναίκα αυτή, που προσπάθησε ξανά να με σκοτώσει, έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ψυχρή και δειλή είναι», είπε μπροστά στις κάμερες. Μέσα σε ελάχιστες λέξεις αποτύπωσε όλη την αλήθεια και «τσάκισε κόκκαλα», όπως στα λόγια της προτού μπει στην αίθουσα.

Η πρόταση του Σάκη Κεχαγιόγλου που φέρνει την ανατροπή στην υπόθεση της Ιωάννας - Τι ζήτησε

Επίθεση με βιτριόλι: Μετατροπή του κατηγορητηρίου από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, σε σωματική βλάβη ζήτησε πριν από λίηο ο δικηγόρος της 37χρονης κατηγορούμενης από το δικαστήριο Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Εκφράζουμε την προσωπική μας συμπάθεια στο θύμα αυτής της επιθέσεως. Η προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης δεν έχει σχέση με τα νομικά. Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω στην κα Παλιοσπύρου τη συμπάθειά μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια. Το τι θα πει η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα το πει στον οικείο δικονομικά χρόνο» ανέφερε ο κ. Κεχαγιόγλου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share