Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις κλειστές πόρτες στην δικαστική αίθουσα - Ποιοι ήταν στο πλευρό της Ιωάννας (Video)

«Πήγες ξανά να με σκοτώσεις, είσαι δειλή»

15 Σεπτεμβρίου 2021 12:57
Επίθεση με βιτριόλι: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις κλειστές πόρτες στην δικαστική αίθουσα - Ποιοι ήταν στο πλευρό της Ιωάννας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Όλο το παρασκήνιο μέσα από την δικαστική αίθουσα που εκδικάστηκε έφερε στο φως η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», για την υπόθεση της Ιωάννας. Ενώ, η 37χρονη ενδέχεται να βγει ακόμη και σε 4 χρόνια απο την φυλακή!

Στο πλευρό της ήταν η μητέρα της και οι συνήγοροί της. Ποια η αντίδραση της Ιωάννας μόλις έμαθα ότι δεν θα παραβρεθεί η κατηγορούμενη.

Υπόθεση βιτριόλι: Όλο το παρασκήνιο από την δικαστική αίθουσα

«Κόλαφος» η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πήγες ξανά να με σκοτώσεις, είσαι δειλή»

«Κόλαφος» για την 37χρονη κατηγορούμενη ήταν ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία τοποθετήθηκε εναντίον της κατά την έξοδό της από το Εφετείο για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

«Η γυναίκα αυτή, που προσπάθησε ξανά να με σκοτώσει, έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ψυχρή και δειλή είναι», είπε μπροστά στις κάμερες. Μέσα σε ελάχιστες λέξεις αποτύπωσε όλη την αλήθεια και «τσάκισε κόκκαλα», όπως στα λόγια της προτού μπει στην αίθουσα.

Η πρόταση του Σάκη Κεχαγιόγλου που φέρνει την ανατροπή στην υπόθεση της Ιωάννας - Τι ζήτησε

Επίθεση με βιτριόλι: Μετατροπή του κατηγορητηρίου από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, σε σωματική βλάβη ζήτησε πριν από λίηο ο δικηγόρος της 37χρονης κατηγορούμενης από το δικαστήριο Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Εκφράζουμε την προσωπική μας συμπάθεια στο θύμα αυτής της επιθέσεως. Η προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης δεν έχει σχέση με τα νομικά. Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω στην κα Παλιοσπύρου τη συμπάθειά μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια. Το τι θα πει η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα το πει στον οικείο δικονομικά χρόνο» ανέφερε ο κ. Κεχαγιόγλου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share