Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν είμαι καλά αλλά...» - Τα ανατριχιαστικά λόγια της Ιωάννας λίγο πριν μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου (Video)

«Τσακίζει» κόκαλα με την φράση της

15 Σεπτεμβρίου 2021 11:19
Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν είμαι καλά αλλά...» - Τα ανατριχιαστικά λόγια της Ιωάννας λίγο πριν μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Λίγο μετά τις 9 το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που συνεχίζει να δίνει γενναία τη «μάχη» της μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, πέρασε το κατώφλι της αίθουσας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Επίσης, έναν σύντομο διάλογο είχε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο δικηγόρος της 37χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα στα δικαστήρια.

Στο Πρωινό λίγη ώρα νωρίτερα αποκαλύφθηκε η συνομιλία της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την δημοσιογράφο της εκπομπής, μερικά λεπτά πριν την άφιξή της στο δικαστήριο.

«Δεν είμαι καλά αλλά θα πάω», ψέλλισε. Η ίδια επέμενε να βρεθεί στο δικαστήριο για να πάρει τις απαντήσεις της, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί της συνέστησαν να μην το κάνει.

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρόταση του Σάκη Κεχαγιόγλου που φέρνει την ανατροπή στην υπόθεση της Ιωάννας - Τι ζήτησε

Επίθεση με βιτριόλι: Μετατροπή του κατηγορητηρίου από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, σε σωματική βλάβη ζήτησε πριν από λίηο ο δικηγόρος της 37χρονης κατηγορούμενης από το δικαστήριο Σάκης Κεχαγιόγλου. Παράλληλα, διαβάστε την ψυχρή και κυνική δήλωση της 37χρονης για την απουσία της.

«Εκφράζουμε την προσωπική μας συμπάθεια στο θύμα αυτής της επιθέσεως. Η προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης δεν έχει σχέση με τα νομικά. Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω στην κα Παλιοσπύρου τη συμπάθειά μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια. Το τι θα πει η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα το πει στον οικείο δικονομικά χρόνο» ανέφερε ο κ. Κεχαγιόγλου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share