Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Κέρκυρα: Εντοπίστηκε ολόγυμνος άνδρας νεκρός!

Συναγερμός στο Λιμενικό!

15 Σεπτεμβρίου 2021 10:44
Θρίλερ στη Κέρκυρα: Εντοπίστηκε ολόγυμνος άνδρας νεκρός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πτώμα ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων που ήταν τελείως γυμνός εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/9) από τουρίστα στα βράχια στην παραλία Δράστης στους Περουλάδες της Κέρκυρας.

Ο άνδρας ηλικίας 65-70 ετών ενώ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από τον ιατροδικαστή και όπως μεταδίδει το ertnews.gr φέρει πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι. Ο θάνατος του φαίνεται να προήλθε από πτώση από μεγάλο ύψος.

Θρίλερ στη Κέρκυρα: Εντοπίστηκε ολόγυμνος άνδρας νεκρός!

Περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό αναμένεται να φέρει στο φως η νεκροψία – νεκροτομή ενώ έως αυτή την ώρα δεν έχει διαπιστωθεί η ταυτότητα του άτυχου άνδρα.

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Γεωργακόπουλος: Πέθανε η γυναίκα του, λίγες ώρες μετά την ονομαστική του εορτή!

Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο και αθλητικό ρεπόρτερ, Σταύρο Γεωργακόπουλο, ο οποίος λίγες ώρες μετά την ημέρα της ονομαστική του εορτής αντί για... ευχαριστίες ανακοίνωσε τον θάνατο της συζύγου του, πριν καλά καλά κλείσει τα 45 της χρόνια!

Η Γεωργία Παπαδοπούλου, σύζυγος του δημοσιογράφου (ο οποίος ειδικεύεται στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού), έδινε για 4 χρόνια μάχη με την λευχαιμία, την οποία και έχασε τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Η κοπέλα αφήνει πίσω της, εκτός από τον σύζυγό της και τρία υπέροχα παιδιά! Επί πολλά έτη εργαζόταν στον «Πρωταθλητή» κάνοντας ρεπορτάζ βόλεϊ.

Διαβάστε παρακάτω στο Athensmagazine.gr την ανάρτηση του Σταύρου Γεωργακόπουλου, η οποία συγκλονίζει:

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Γεωργακόπουλος

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share