Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Δίχως τους γονείς της η 36χρονη στη δίκη! Η απόφαση που πήρε πριν 25 ημέρες μέσα στη φυλακή - Ποιοι θα είναι στο πλευρό της (Video)

Η ζωή στη φυλακή

14 Σεπτεμβρίου 2021 18:52
Επίθεση με βιτριόλι: Δίχως τους γονείς της η 36χρονη στη δίκη! Η απόφαση που πήρε πριν 25 ημέρες μέσα στη φυλακή - Ποιοι θα είναι στο πλευρό της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Αύριο, η 36χρονη κατηγορούμενη θα κάτσει στο εδώλιο, έχοντας απέναντί της την Ιωάννα. Δίχως τους γονείς της στο πλευρό της, χωρίς εκείνους που θα ήθελε να είναι εκεί για να την στηρίξουν.

Θα δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και όχι για βαριά σκοπούμενη βλάβη, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, η 36χρονη είχε σκοπό να την σκοτώσει, αν και η ίδια το αρνείται. Παράλληλα, νέα ηχητικά ντοκουμέντα έρχονται στο φως, με τα δάκρυα απόγνωσης της 36χρονης στη χαρτορίχτρα

Η ζωή στη φυλακή

Η κατηγορούμενη παραμένει 16 μήνες τώρα στη φυλακή. Σχεδόν αμέσως μετά την προφυλάκισή της άρχισε να δουλεύει στον χώρο ταξινόμησης και παραλαβής ρούχων του σωφρονιστικού ιδρύματος, δείχνοντας την πρόθεσή της να μειώσει τον χρόνο της ποινής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο αυτό το διάστημα παραμένει ήρεμη, μιλάει με τις άλλες κρατούμενες και δείχνει να μην έχει ακόμα συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κακού που έχει προκαλέσει.

Τις τελευταίες 25 ημέρες σταμάτησε να εργάζεται και αφοσιώθηκε στο να μελετά τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της, ενώ την περασμένη Παρασκευή, από τις φυλακές της Θήβας, έγινε η μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να βρίσκεται στην Αθήνα για τη δίκη.

Βασικό ερώτημα που επιθυμούν να λύσουν οι δικαστές, είναι το πού προμηθεύτηκε η κατηγορουμένη το καυστικό υγρό καθώς και εάν υπήρξε συνεργός.

Επίθεση με βιτριόλι: «Nα βρεθώ αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε» - Ανατριχάζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγες ημέρες πριν τη δίκη

Το δικό της ανατριχιαστικό μήνυμα στέλνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι που είχε συνταράξει το πανελλήνιο, λίγες ημέρες πριν από τη δίκη της κατηγορούμενης.

Σε αποκλειστική της δήλωση στην εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει», στην τηλεόραση του OPEN, η Ιωάννα ζητεί παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος. Παράλληλα, για τις δυσκολίες αποκατάστασης της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι η Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο, Μαρία Καλοφώνου.

Επίθεση με βιτριόλι: Τι δηλώνει στο OPEN η Ιωάννα

Σημειώνει χαρακτηριστικά: «Η απόφασή μου να βρεθώ στο δικαστήριο αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε για εμένα είναι μονόδρομος. Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει γι αυτές.

Πιστεύω πως η τιμωρία της πρέπει να είναι παραδειγματική και να υπογραμμιστεί η μηδενική ανοχή της κοινωνίας και των θεσμών σε πράξεις μιμητισμού. Δεν είμαι σίγουρη πως θα μπορέσω να το διαχειριστών, θα προσπαθήσω όμως.

Επενδύω πάντα στήριξη της οικογένειάς μου και στην αγάπη του κόσμου, διότι για εμένα τέτοιου είδους αξίες έχουν σημασία και όχι η επιφανειακή ομορφιά. Πρέπει νομίζω κάποια στιγμή να αναθεωρήσουμε ως κοινωνία τα πρότυπα που προβάλλουμε στα παιδιά μας και στους νέους.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share