Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα! Τα δάκρυα απόγνωσης της 36χρονης στη χαρτορίχτρα - «Κάνε μου μάγια να τον ξεχάσω» (Video)

H δήλωση συγγενούς της κατηγορουμένης - «Έχει μετανιώσει»

14 Σεπτεμβρίου 2021 18:33
Επίθεση με βιτριόλι: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα! Τα δάκρυα απόγνωσης της 36χρονης στη χαρτορίχτρα - «Κάνε μου μάγια να τον ξεχάσω» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Αύριο, η 36χρονη κατηγορούμενη θα κάτσει στο εδώλιο, έχοντας απέναντί της την Ιωάννα. Δίχως τους γονείς της στο πλευρό της, χωρίς εκείνους που θα ήθελε να είναι εκεί για να την στηρίξουν.

Θα δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και όχι για βαριά σκοπούμενη βλάβη, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, η 36χρονη είχε σκοπό να την σκοτώσει, αν και η ίδια το αρνείται.

Δάκρυα απόγνωσης

Στα αποκλειστικά ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσιάζει και σήμερα το LIVE NEWS από τις συνομιλίες που η ίδια η κατηγορούμενη κατέγραφε όταν αναζητούσε την τύχη της σε χαρτορίχτρες, η 36χρονη ακούγεται απελπισμένη για τα μάτια ενός νεότερου άνδρα, με τη γυναίκα που της ρίχνει τα ταρώ να αναλαμβάνει ρόλο… ψυχολόγου.

Κ – Αυτό τι είναι εδώ πέρα; Αυτό είναι γυναίκα όμως.

Χ – Η ξανθιά είναι γ… τον Ιούδα σου. Δεν σου είπα και την άλλη φορά παίζει μία ξανθιά αλλά είναι άλλη, δεν είσαι εσύ. Έχει πολλές ξανθιές σου είπα, όχι γκόμενες, γυναίκες, αλλά εκεί δεν είσαι εσύ. Αυτά τα φύλλα που σου έδειξα τα δύο είναι για αισθηματικά.

Κ – Δεν θέλω να μου πεις γάμους Αργυρώ, δεν έκανα τόσο δρόμο για να μου πεις για γάμους, θέλω να μου πεις τι θα γίνει με αυτόν…

Χ – Μα δεν θα πω αυτά που βλέπω; Αυτά που βλέπω λένε ότι ο άνθρωπος δε σε ήθελε, ότι για έναν χρόνο για να σε πετάξει από τη ζωή του… Τίποτα από όλα αυτά.

Κ – Δεν μπορώ άλλο ρε Αργυρώ μου…

Χ – Το ξέρω, το ξέρω και σε καταλαβαίνω. Σε καταλαβαίνω, μακάρι…

Κ – (Κλαίει)

Χ – Αχ αγάπη μου…

Κ – Και αν δεν γυρίσει ρε Αργυρώ;

Χ – Μωρέ θα γυρίσει… Και αν, και αν, και αν… Δεν σου έχω πει να μην είσαι αρνητική; Αν εγώ κάτσω τώρα και πω «τίποτα δε θα γίνει», ξέρεις τι αρνητική ενέργεια στέλνω;

Κ – Το ξέρω…

«Κάνε μου μάγια να τον ξεχάσω»

Η «εξομολόγηση» της 36χρονης είναι σοκαριστική. Λέει ότι είναι άνθρωπος των άκρων και ζητά από την χαρτορίχτρα να της κάνει… «μάγια» για να ξεχάσει τον άντρα που την ταλαιπωρεί.

Κ – Μα και ξέρεις κάτι κυρία Αργυρώ; Ότι και εγώ γενικά είμαι άνθρωπος των άκρων, το τραβάω μέχρι όσο πάει και με 2-3 φίλες μου, όχι πολύ-πολύ φίλες γιατί τώρα και η φίλη θα σου πει το… Εντάξει, με 2-3 ουδέτερα άτομα που ξέρω ότι με αγαπάνε και θα το πούνε, μου λένε: «Έφη; Έχεις κάνει πολλή υπομονή με αυτόν, πολλή υπομονή».

Χ – Ε ναι, πάρα πολλή.

Κ – Προβληματίζομαι λέω, γιατί βλέπω ότι κωλυσιεργεί πολύ ρε παιδί μου το θέμα, κολλάει πολύ και κολλάει δηλαδή αντί να πας ένα βήμα μπροστά, πας δύο πίσω, κατάλαβες;

Χ – Από εδώ και πέρα θα πάνε πολύ καλά.

Κ – Τι έχω πάθει με αυτόν ρε ‘συ; Πραγματικά, είμαι σε σημείο να σου πω έχω φάει περίεργο σκάλωμα με αυτόν, το πιστεύεις αυτό το πράγμα; Αφού πραγματικά λέω μήπως να έρθω να μου κάνεις τίποτα να ξεκολλήσω.

Χ – Άλλο το να κάνεις σε έναν άνθρωπο σαν τον αδελφό σου τώρα…

Κ – Καλά αυτός έφαγε άλλο καπέλο, άστο αυτό.

Χ – Ε ναι. Όμως τώρα να σε κάνω εσένα να μην τον θέλεις, πρέπει να σου κάνω κάτι… Άσε με τώρα. Δεν γίνεται.

Κ – Έχω αρρωστήσει, το καταλαβαίνω, δηλαδή δεν ήμουνα έτσι, δεν ήμουν. Πραγματικά δηλαδή έχω φάει και με άλλο γκόμενο έτσι άγριο, αλλά με αυτόν…

Στη δίκη, οι συνήγοροι της Ιωάννας θα υποστηρίξουν ότι η 36χρονη εκτέλεσε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που «έκτιζε» χρόνια με σκοπό να την σκοτώσει, βασιζόμενοι στα συντριπτικά, όπως ισχυρίζονται στοιχεία, που έχουν στη διάθεσή τους.

Επίθεση με βιτριόλι: Δήλωση συγγενούς της κατηγορουμένης – «Έχει μετανιώσει»

Με αποκλειστική του δήλωση στο MEGA, συγγενής της 36χρονης κατηγορουμένης, σημειώνει πως η Έφη έχει μετανιώσει για την πράξη της και δεν ήξερε τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει όταν έριχνε το βιτριόλι.

«Ακούστε οι εικόνες που ανέβασε η Ιωάννα στα social media μετά το χειρουργείο είναι ενδεικτικές για τον Γολγοθά που περνάει και λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό. Αύριο η Έφη θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου και θα κληθεί να δώσει εκεί τις απαντήσεις της» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Είμαστε σίγουροι όμως ότι πρόθεση της δεν ήταν να την σκοτώσει και σίγουρα δεν γνώριζε και τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει με όλη της αυτήν την πράξη την οποία σίγουρα έχει μετανιώσει. Όπως και να το κάνουμε, από τη σύλληψή της μέχρι σήμερα, όλη η οικογένεια περνάει το δικό της Γολγοθά».

«Αύριο είναι η ώρα της κρίσης, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της γιατί το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί και στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Έφης που δεν σχετίζονται καθόλου με την υπόθεση. Επίσης λένε ότι υπάρχει συνεργός που δε φαίνεται κάτι τέτοιο» κατέληξε το άτομο από το στενό περιβάλλον της δράστριδος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share