Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: «Θέλω να την αντικρίσω και να πάρω τις απαντήσεις μου» λέει η Ιωάννα

Αύριο η μεγάλη μέρα!

14 Σεπτεμβρίου 2021 15:38
Επίθεση με βιτριόλι: «Θέλω να την αντικρίσω και να πάρω τις απαντήσεις μου» λέει η Ιωάννα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Δεν θέλω να κρυφτώ, θέλω την Τετάρτη να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά»: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι έτοιμη να πάει στο δικαστήριο και να αντικρίσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του περασμένου έτους.

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση αρχίζει αύριο, 15 Σεπτεμβρίου, και το θύμα επιμένει πως επιθυμεί να βρεθεί ενώπιον της προφυλακισθείσας ώστε να μάθει τον λόγο που της έριψε το καυστικό υγρό.

«Δεν ξέρω αν είμαι καλά προετοιμασμένη, θα με οδηγήσει το ένστικτό μου» παραδέχθηκε λίγες ώρες πριν από τη δικάσιμο, αλλά επέμεινε πως «θέλω να την αντικρίσω και να πάρω τις απαντήσεις μου».

Όπως συμπλήρωσε, αυτό που τη δίνει δύναμη να συνεχίσει τη μάχη της είναι η «αγάπη της οικογένειάς μου και η συμπαράσταση του κόσμου». Όπως ανέφερε, αυτά είναι «η κινητήριος δύναμή μου».

«Στηρίζομαι σε αυτό για να βρίσκω δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσω τον καθημερινό πόνο και τα προβλήματα υγείας που έχω» επεσήμανε.

Παράλληλα, έστειλε το δικό της μήνυμα για την ελληνική κοινωνία τονίζοντας πως «ως άνθρωπος και ως γυναίκα δεν δέχομαι να υπάρχω σε μία χώρα που τα μέλη της τα κατακλύζουν δεισιδαιμονίες και μοχθηρά ένστικτα».

«Οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους νέους μας να προβάλουμε πρότυπα ανθρώπων με παιδεία και με τις βασικές ανθρώπινες αξίες, όπως η ηθική, η ευγένεια η ελευθερία και το δικαίωμα όλων στη ζωή» κατέληξε.

Επίθεση με βιτριόλι: «Το πρόσωπο της Ιωάννας δεν θα είναι ποτέ...» - Ανατριχιάζει η γιατρός της (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: «Το πρόσωπο της Ιωάννας δεν θα είναι ποτέ...» - Ανατριχιάζει η γιατρός της (Video)

Για τις δυσκολίες αποκατάστασης της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι η Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο, Μαρία Καλοφώνου. Παράλληλα, μία ακόμα σοκαριστική πτυχή στην υπόθεση με την επίθεση με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάαννα, βλέπει το φως της δημοσιότητας

«Τις πρώτες μέρες και για αρκετό καιρό δεν έβλεπε τον εαυτό της. Συμφώνησε και είχε συνεργαστεί. Οι πρώτες εικόνες ήταν δύσκολες και δεν χρειάζονταν να βαρύνει την ψυχή της με αυτές τις εικόνες» δήλωσε η γιατρός.

Όπως ανέφερε, η Ιωάννα είδε πρώτη φορά το πρόσωπό της λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Σύμφωνα με την γιατρό, η πυκνότητα και η ποσότητα του υγρού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις ζημιές που υπέστη η άτυχη Ιωάννα. «Έπεσε πάνω σε ζωτικά όργανα. Δώσαμε μάχη για να διατηρηθεί το μάτι της» σημείωσε η κ. Καλοφώνου.

Μάλιστα, όπως είπε, η Ιωάννα έχει κάνει 9 μεγάλα χειρουργεία έως τώρα και «μετά το δικαστήριο και θα κάνουμε και άλλες επεμβάσεις».

«Το παλιό της πρόσωπο δεν θα μπορεί να είναι ποτέ ξανά το ίδιο γιατί χάσαμε το δέρμα. Το δέρμα όταν χάνεται δεν αντικαθίσταται» υπογράμμισε η γιατρός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share