Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Πέθανε εισαγγελέας ενώ είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca

Οι γιατροί έστειλαν κίτρινοι κάρτα στον ΕΟΦ

14 Σεπτεμβρίου 2021 12:32
Κορωνοϊός: Πέθανε εισαγγελέας ενώ είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο Εισαγγελέας Εφετών και ποιητής Γιώργος Τσιρώνης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε κώμα για πολύ καιρό λόγω επιπλοκών που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από το συγγενικό του περιβάλλον, ο κ. Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca. Δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του, στις 2 Απριλίου 2021, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Τον Ιούλιο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο νομικός και πρώην αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, μιλώντας στο Focus FM είχε καταγγείλει ότι ο κ. Τσιρώνης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από παρενέργειες του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Οι γιατροί μετά τις επιπλοκές στην υγεία του 60χρονου έστειλαν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο συνδέεται το εμβόλιο με αυτά.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσιρώνης αντιμετώπιζε και άλλα πρόβλημα υγείας.

Η ανακοίνωση της Ενωσης Εισαγγελέων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου, Γεώργιου Τσιρώνη, Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών, την Τετάρτη 15-9-2021 και ώρα 11.00 π.μ.

Κορωνοίός: Πέθανε εισαγγελέας ενώ είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca

Σοκ! 4χρονη πέθανε μέσα σε λίγες ώρες από κορωνοϊό

Σοκάρει η είδηση που έρχεται από το Τέξας των ΗΠΑ, όπου ένα μικρό κορίτσι μόλις 4 ετών άφησε την τελευταία της πνοή, ύστερα από επιπλοκές του κορωνοϊού. Η επιδείνωση της κατάστασής της, από την στιγμή που εκδηλώθηκε το πρώτο σύμπτωμα ήταν ραγδαία.

Η μικρή Kali Cook, δεν έφτασε ποτέ στο νοσοκομείο. Πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού στον ύπνο της στο Τέξας μόλις πέντε ώρες μετά τον πρώτο πυρετό.

Μία μέρα νωρίτερα η αντιεμβολιάστρια μητέρα της, βρέθηκε θετική στον ιό. Μέχρι τότε, ο αδελφός της και η 5 μηνών αδελφή της είχαν μολυνθεί επίσης, σύμφωνα με την Houston Chronicle.

Η μικρή Kali, είναι το πρώτο παιδί κάτω των 10 ετών που πέθανε από COVID-19 στην κομητεία Galveston. Οι υγειονομικοί επιβεβαίωσαν τον θάνατο το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο αιφνίδιος θάνατός της αναδεικνύει τους κινδύνους της μετάλλαξης Δέλτα, που έχει μολύνει τα μικρά παιδιά σε ανησυχητικούς ρυθμούς καθώς επιστρέφουν στο σχολείο, αναφέρει η ίδια πηγή. Ενώ τέλος στην πανδημία βάζει η Δανία.

Μετανιωμένη η μητέρα

Η μητέρα της Karra Harwood μίλησε συντετριμμένη στη Houston Chronicle. Η ίδια είπε: «Η Kali ήταν εντελώς καλά και μετά… έφυγε. Την πήρε τόσο γρήγορα».

Η ίδια αποκάλυψε πως είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό την προηγούμενη μέρα και μαζί με τον σύντροφό της έμειναν σπίτι σε καραντίνα.

Όπως είπε, το ζευγάρι ήταν αντίθετο στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και πλέον δηλώνει μετανιωμένη. Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν ένας από τους ανθρώπους που ήταν αντιεμβολιαστές, ήμουν εναντίον τους». «Τώρα εύχομαι να μην ήμουν ποτέ», παραδέχτηκε.

Η κομητεία Galveston, η οποία έχει καταγράψει σχεδόν 50.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και περισσότερους από 470 θανάτους, όπως προκύπτει από τα στοιχεία. Από την Τετάρτη, 321 παιδιά με COVID-19 νοσηλεύτηκαν σε εθνικό επίπεδο, δύο από αυτά στην περιοχή του Galveston.

Σημειώνεται πως στο Τέξας, το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι κάτι παραπάνω από 50%, σύμφωνα με τα στοιχεία από το Johns Hopkins University.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share