Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Mad Clip: Στο «φως» άγνωστα στοιχερία για το μοιραίο τροχαίο - Η ταχύτητα του αυτοκινήτου και η αποκάλυψη του πατέρα (Video)

Όλη η αλήθεια για την περιουσία του

14 Σεπτεμβρίου 2021 11:39
Mad Clip: Στο «φως» άγνωστα στοιχερία για το μοιραίο τροχαίο - Η ταχύτητα του αυτοκινήτου και η αποκάλυψη του πατέρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα άγνωστα στοιχεια έρχονται στο φως για το μοιραίο τροχαίο με θύμα τον Mad Clip. Ο Τεχνικός Σύμβουλος της οικογένειας για πρώτη φορά αποκάλυψε στο «Πρωινό» την ταχύτητα του αυτοκινήτου αλλά και το τι του είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Ενώ, σε καταγγελίες «βόμβα» προέβη η μητέρα του Mad Clip.

Δείτε το βίντεο:

Όλη η αλήθεια για την περιουσία του Mad Clip: Ήταν εκατομμυριούχος! Υπάρχει χρυσός σε τραπεζικές θυρίδες του τραγουδιστή; (Video)

Το Πρωινό πρόβαλε ένα βίντεο, όπου ο Mad Clip δείχνει τα πανάκριβα χρυσαφικά του. Ο πασίγνωστος τράπερ ήταν περιζήτητος σε Ελλάδα και Κύπρο με 240 ζωντανές εμφανίσεις τον χρόνο. Παράλληλα, ακούστε το τραγούδι του Mad Clip που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει.

Η περιουσία του υπολογίζεται πως είναι πάνω από 1εκ. ευρώ! Υπάρχει χρυσός σε τραπεζικές θυρίδες του αδικοχαμένου τραγουδιστή; Είχε δώσει σε φιλικά του πρόσωπα να κρατήσουν χρήματα;

Τι συμβαίνει με την περιουσία του Mad Clip

Άγριο ξέσπασμα από τον παππού του Mad Clip για την Αρετή - «Μας κοιτούσε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα»

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο παππούς του Mad Clip, ο οποίος για ακόμη μια φορά προχώρησε σ' ένα άνευ προηγούμενου ξέσπασμα. Ο ίδιος, φανερή θλιμμένος από την απώλεια του εγγονού του, αναφέρθηκε ξανά στην πρώην σύντροφο του τράπερ, Αρετή και στο γεγονός πως δεν τους χαιρέτησε στην κηδεία, ενώ σε ένα παρόμοιο ξέσπασμα είχε προχωρήσει και πριν από μερικές ημέρες.

Θρίλερ με το θάνατο του Mad Clip: Αυτό το πρόβλημα στο αυτοκίνητο τον έφερε στο μοιραίο τροχαίο!

Οι δηλώσεις του παππού του Mad Clip για την Αρετή

«Πονάω πολύ, όπως πονάει όλη η οικογένεια. Τον είχα δει τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου και όταν ήταν να φύγω μου είπε σε αγαπάω. Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα.

Εγώ γνωρίζω ότι ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί. Όταν ήταν να πάρει την Πόρσε ήταν στο σπίτι μου ο εγγονός μου, ο πατέρας του και η υπόλοιπη οικογένεια και του είπα ότι η Αρετή τον κοροϊδεύει. Χρήματα υπήρχαν πολλά αλλά εμείς δε βρήκαμε τίποτα. Εκείνη που ξέρει για τα χρήματα είναι η Αρετή.

Ο εγγονός μου έκανε πολλά έξοδα. Και για την Αρετή και σε φίλους του. Δε λέω πως όλα τα λεφτά που έβγαλε ο Παναγιώτης τα κράτησε η Αρετή. Αλλά γνωρίζει αυτή το τι ακριβώς έχει γίνει. Τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχει, δεν άφηνε λεφτά. Του είχα πει να τα βάζει στην τράπεζα, αλλά δεν με άκουσε.

Η Αρετή δε με γνώριζε; Με έχει αγκαλιάσει δυο φορές. Όταν πήγαινα στο σπίτι του Παναγιώτη ήταν εκεί. Η Αρετή ήταν στα μέσα και στα έξω. Εγώ άκουσα πως είπε η Αρετή πως είχαν κάποια σχέση και δεν τα βρήκαν.

Η Αρετή ήρθε στην κηδεία και καθόμασταν στις καρέκλες. Πήγε στην μητέρα του Παναγιώτη και μίλαγαν. Δεν μας χαιρέτησε. Εμείς τι είμαστε; Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε, που μας κοίταγε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share