Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εντάσεις και ευτράπελα στα σχολεία: Χειροπέδες σε γονείς που πήγαν παιδί χωρίς self test

Απείλησαν τη διευθύντρια

14 Σεπτεμβρίου 2021 10:58
Εντάσεις και ευτράπελα στα σχολεία: Χειροπέδες σε γονείς που πήγαν παιδί χωρίς self test
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα επεισόδια χθες, Δευτέρα, στο Ηράκλειο της Κρήτης κατά την πρώτη ημέρα του ανοίγματος των σχολείων στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το creta24.gr, σε ένα επεισόδιο, μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου όταν γονείς μαθητή έκαναν φασαρία γιατί δεν επετράπη στο παιδί τους να μπει στο σχολείο επειδή δεν είχε self test. Ενώ έπεσε η πλατφόρμα για τη σχολική κάρτα.

Τι συνέβη

Όπως αναφέρεται από αστυνομικές πηγές, κατά την είσοδο όπου γίνονται έλεγχοι, οι γονείς είπαν ότι το παιδί τους ούτε έχει κάνει αλλά ούτε και πρόκειται να κάνει το self test και όπως ήταν αναμενόμενο δεν τους επετράπη η είσοδος. Σημειώνεται, δε, ότι οι γονείς μπήκαν στην αυλή του σχολείου χωρίς μάσκα ζητώντας το παιδί τους να είναι στον αγιασμό.

Οι δύο γονείς φέρονται, μάλιστα, να απείλησαν τη διευθύντρια ενώ άρχισαν να φωνάζουν και να εμποδίζουν τη διαδικασία.

Αν και ήταν οι ίδιοι που ενημέρωσαν την Αστυνομία, θεωρώντας σωστό το παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς να έχει υποβληθεί σε self test, τελικά συνελήφθησαν για απειλή κατά της επικεφαλής του σχολείου και για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας.

Εντάσεις και ευτράπελα στα σχολεία: Χειροπέδες σε γονείς που πήγαν παιδί χωρίς self test

Χαμός σε νοσοκομείο: 43χρονη εμπόδιζε τους γιατρούς να βοηθήσουν το παιδί της

Μια 43χρονη γυναίκα δεν άφηνε τους γιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου να κάνουν τη δουλειά τους με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κρατητήριο.

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Βενιζέλειο του Ηρακλείου Κρήτης. Ένας 15χρονος που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να του παραχθούν η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Ωστόσο η 43χρονη μητέρα του αντέδρασε και δεν άφηνε τους γιατρούς να κάνουν τη δουλειά τους.

Ωστόσο στις Σέρρες, τετράχρονο παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Την συνέλαβαν

Ο 15χρονος έχει εισαχθεί από την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη. Ωστόσο η μητέρα του παιδιού, παρά την κρισιμότητα της κατάστασης, εμπόδισε του γιατρούς ενώ και ο πατέρας ήταν αδύνατο να την μεταπείσει. Οι γιατροί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ενημερώσουν την αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη της 43χρονης. Η μητέρα του παιδιού αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

 Χαμός σε νοσοκομείο: 43χρονη εμπόδιζε τους γιατρούς να βοηθήσουν το παιδί της

Φρίκη στο Ηράκλειο: 30χρονος αποπειράθηκε να βιάσει συγγενή του

Ακόμη ένα ανατριχιαστικό περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης έλαβε χώρα αυτή τη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης, με πρωταγωνιστή έναν 30χρονο.

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά σεξουαλικής βίας στην Ελλάδα, με τελευταίο θύμα μια 55χρονη από τη Χερσόνησο. Εφιαλτικές στιγμές για τη γυναίκα.«Παγωμάρα» στην Κρήτη: 72χρονος ασέλγησε σε 6χρονο κορίτσι!

Πιο συγκριμένα, ο νεαρός από τη Βουλγαρία μπήκε στο διαμέρισμα μιας 55χρονης που είναι συγγενής της από το παράθυρο, έπεσε πάνω της και προσπάθησε να τη βιάσει, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Η άτυχη γυναίκα πανικοβλημένη κάλεσε βοήθεια και κατήγγειλε το περιστατικό στην Ελληνική Αστυνομία.

Μετά από λίγες ώρες ο άνδρας συνελήφθη ενώ φέρεται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Από την πλευρά του, ο 30χρονος υποστήριξε πως δεν θυμάται τίποτα από το συμβάν, όταν μίλησε στους αστυνομικούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share