Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τηλεφώνημα για βόμβα στην Υπηρεσία Ασύλου στην Κατεχάκη

Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία - Σπεύδουν τα ΤΕΕΜ

14 Σεπτεμβρίου 2021 10:19
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Υπηρεσία Ασύλου στην Κατεχάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την Εφημερίδα των Συντακτών επικοινώνησε στις 9:48 άγνωστος άνδρας προειδοποιώντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στην υπηρεσία ασύλου στην Κατεχάκη, που θα ενεργοποιηθεί στις 11:00. Επίσης, μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί στην Κερατέα ανάμεσα στην Κακιά Θάλασσα και στο Δασκαλειό, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Στο μήνυμά του, ο άγνωστος άνδρας, ανέφερε: «Ενάντια στις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Τα σύνορα δεν γνωρίζουν λαό».

Τηλεφώνημα για βόμβα στην Υπηρεσία Ασύλου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14/09)

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη 14/09! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN. Ενώ, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια γύρω από την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη Ιωάννα από μία 36χρονη η οποία ομολόγησε το έγκλημα της.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Καιρός σήμερα 14/9: Περίεργο «κοκτέιλ» έρχεται στην Ελλάδα! Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου - «Καμπανάκι» για θερμή εισβολή απ' τον Γιάννη Καλλιάνο

Καιρός σήμερα 14/9: Ένα περίεργο «κοκτέιλ» έρχεται στην Ελλάδα σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρανούτογλου, ενώ και ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για θερμό κύμα καύσωνα το Σαββατοκύριακο.

Σάκης Αρναούτογλου : Περίεργο «κοκτέιλ» έρχεται στην Ελλάδα - Ζέστη με αφρικανική σκόνη

Η εβδομάδα που διανύουμε θα κυλήσει με ήλιο στις περισσότερες περιοχές, αλλά και αρκετή ζέστη, της οποία η κορύφωση αναμένεται να λάβει χώρα το επόμενο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου.

Η εν λόγω ζέστη θα γίνει και αρκετά ενοχλητική, για τους περισσότερους από τους ανθρώπους που θα παραμείνουν στα αστικά κέντρα, καθώς η θερμοκρασία είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου, ίσως και τους 35-36 βαθμούς Κεσίου. Όλα αυτά θα συνδυαστούν με ερχομό αφρικανικής σκόνη, αλλά και μεγάλης υγρασίας, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό μείγμα που αναμένεται να είναι αποπνικτικό σε ορισμένες περιπτώσεις.

Το πρωί της Τρίτης θα έχει πυκνή συννεφιά μόνον στην Κρήτη, μέχρι και την Κάρπαθο. Αυτά τα σύννεφα μπορεί να δώσουν κάποιες μπόρες προς το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα ο ουρανός θα είναι αρκετά καθαρός. Το απόγευμα ο καιρός θα είναι καλός και στην Κρήτη και την Κάρπαθο.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ ο υδράργυρος θα σκαρφαλώνει όσο περνούν οι μέρες και το Σάββατο θα φτάσει τους 35 - 36 βαθμούς Κελσίου, οπότε και θα υπάρχει θολούρα λόγω αυξημένης σκόνης και υγρασίας.

Γιάννης Καλλιάνος: Έρχεται καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες έως και 37 βαθμούς Κελσίου

Ο γνωστός μετεωρολόγος του MEGA Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του στα social media μας προετοίμασε για ένα… άκρως καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο!

Ειδικότερα, ξεκινώντας την ανάρτησή του με τη φράση «ετοιμαστείτε, έρχεται καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο» ο Γιάννης Καλλιάνος ενημερώνει για ένα μικρό καλοκαίρι εν μέσω φθινοπώρου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του:

«Μπορεί με την έλευση του Σεπτέμβρη, αυτομάτως να μας αποχαιρέτησε και το καλοκαίρι, όμως, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία διαφαίνεται ότι από την προσεχή Παρασκευή θα εισέλθουν στη χώρα μας θερμές αέριες μάζες.

Θερμές αέριες μάζες από την Αφρική

Τις επόμενες ημέρες, οι θερμές αέριες μάζες από τη βόρεια – βορειοδυτική Αφρική, θα καλύψουν μεγάλο μέρος της Μεσογείου και από την Παρασκευή σταδιακά θα αρχίσουν να μας επηρεάζουν με κορύφωση της ζέστης μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο.

Πού θα φτάσει ο υδράργυρος;

Το ερώτημα τώρα που προφανώς θα απασχολήσει τους πάντες, είναι, που θα φτάσει ο υδράργυρος;

Και σας απαντώ ευθέως, κρατώντας βέβαια ένα μικρό ερωτηματικό διότι όπως γνωρίζετε μέχρι το Σάββατο έχουμε μπροστά μας 4-5 μέρες και επομένως ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.

Αν λοιπόν διατηρηθούν τα τρέχοντα προγνωστικά στοιχεία, η θερμοκρασία μέσα στο Σαββατοκύριακο θα προσεγγίσει στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της πεδινής ηπειρωτικής χώρας, κατά μέσο όρο, τους 34-35°C και πιθανότατα τοπικά ακόμη και λίγο παραπάνω.

Μπορεί να σημειωθούν και υψηλότερες από αυτές τις θερμοκρασίες;

Το αν τελικά η θερμοκρασία ανέβει ακόμη παραπάνω και αγγίξει τους 36-37°C σε πολύ τοπικά τμήματα της ηπειρωτικής Ελλάδας ή αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει τους 35°C είναι κάτι που δεν μπορεί ακόμη να αξιολογηθεί ακόμη λόγω του ότι έχουμε ακόμη μπροστά μας αρκετά τρεξίματα των προγνωστικών μοντέλων και ενδέχεται να υπάρξουν μικροαλλαγές.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι έρχεται ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο. Να το απολαύσετε».

Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, Τρίτη 14/,9 στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με πρόσκαιρες νεφώσεις μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη καιρού της ΕΜΥ, μόνο στην ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται τοπικές βροχές και κυρίως στην Κρήτη μεμονωμένες καταιγίδες.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια όπου θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 30 με 32 και στην υπόλοιπη χώρα τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Παροδικές νεφώσεις και γρήγορα αίθριος.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
  • Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.ρός: Μικρή άνοδος του υδραργύρου σήμερα -Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
  • Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις.
  • Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις, αυξημένες στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία μεμονωμένες καταιγίδες.
  • Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες.
  • Ανεμοι: Βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share