Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ασύλληπτη τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε στο χειρουργείο 27χρονη έγκυος

Σοκ!

14 Σεπτεμβρίου 2021 08:54
Ασύλληπτη τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε στο χειρουργείο 27χρονη έγκυος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος στην Εύβοια και για τον ξαφνικό θάνατο μιας 27χρονης εγκύου από το χωριό Μίστρο.

Σύμφωνα με το eviathema.gr η άτυχη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στον τέταρτο μήνα της κύησής της, πήγε για προγραμματισμένη εξέταση, όπου ο γιατρός της διαπίστωσε ότι το έμβρυο ήταν νεκρό.

Στη συνέχεια ακολούθησε επέμβαση, αλλά η 27χρονη δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν πως πέθανε από ανακοπή καρδιάς, αλλά για τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή.

Η 27χρονη καταγόταν από την Λέρο ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Μίστρο με το σύζυγό της και τον εξάχρονο γιο της.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε στο χειρουργείο 27χρονη έγκυος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Τριήρης

Πέθανε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος, Χρήστος Τριήρης, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΕΣΗΕΑ.

Ο Χρήστος Τριήρης γεννήθηκε το 1925 στη Σπάρτη και ήταν πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Εχθές έφυγε και από την ζωή ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο θρυλικός Εθνικάρας.

Λίγα λόγια..

Το 1946 ξεκίνησε να εργάζεται ως διορθωτής σε εκδοτικούς οίκους, ενώ το 1950 αρχίζει τη δημοσιογραφική του καριέρα, απασχολούμενος στη διόρθωση της εφημερίδας «Μάχη».

Ως διορθωτής, θα εργαστεί επίσης στις εφημερίδες «Καθημερινή», «Αυγή», «Μεσημβρινή», «Εστία» και στη «Ναυτεμπορική» από το 1961.

Από το 1968 έως τη συνταξιοδότησή του, θα εργαστεί στη «Ναυτεμπορική» ως οικονομικός συντάκτης.

Ο Χρήστος Τριήρης εργάστηκε άοκνα για δεκαετίες, καλύπτοντας με επάρκεια το οικονομικό ρεπορτάζ. Υπήρξε ένας σοβαρός και αξιοπρεπής δημοσιογράφος, που δούλεψε σεβόμενος τους συναδέλφους και τη δεοντολογία του επαγγέλματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο και συλλυπείται βαθύτατα την αγαπημένη του κόρη, Ευσταθία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share