Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

«Εκμεταλλεύτηκαν την έντονη ερωτική μου ζωή και τη δημοφιλία μου»: Σπάει την σιωπή του ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσα από την φυλακή!

Αρνείται τα πάντα ο γνωστός ηθοποιός και δηλώνει θύμα «μανίας εκδίκησης»

14 Σεπτεμβρίου 2021 07:33
«Εκμεταλλεύτηκαν την έντονη ερωτική μου ζωή και τη δημοφιλία μου»: Σπάει την σιωπή του ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσα από την φυλακή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του εκδοχή για όσα του αποδίδουν οι τρεις γυναίκες συνάδελφοί του και τα οποία τον οδήγησαν από το θεατρικό σανίδι στις Φυλακές Τρίπολης προέβαλε με τα υπομνήματα και την απολογία του στην 15η ανακρίτρια ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, σε μια προσπάθεια να αντικρούσει το βαρύ κατηγορητήριο που τον θέλει να έχει διαπράξει έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στις 27 Ιουλίου κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας. Ο ίδιος, μάλιστα, όπως λέγεται, πάγωσε στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκισή του.

Με τα υπομνήματα που κατέθεσε στην ανακρίτρια ο ηθοποιός, και τα οποία αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ», αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε στη δικαστική λειτουργό αρνείται τα πάντα. Μιλάει για «ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς», για «μανία εκδίκησης» και προς επίρρωση των ισχυρισμών του επικαλείται έξι καταθέσεις μαρτύρων υπερασπίσεώς του. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις δύο συναδέλφους του που τον κατήγγειλαν για απόπειρα βιασμού τους, υποστήριξε ότι θέλησαν «να χτυπήσουν το κατεστημένο» διότι ο ίδιος είναι αγαπητός στο κοινό και πως οι δύο καταγγέλλουσες «εκμεταλλεύτηκαν την έντονη ερωτική ζωή μου και τη δημοφιλία μου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εγώ βρήκα δουλειά και μέσα στην πανδημία». Σε ό,τι αφορά την ηθοποιό που τον κατήγγειλε για βιασμό της, τη χαρακτήρισε στην απολογία του ως μια γυναίκα «άρρωστα εμμονική και παρεμβατική», η οποία κινήθηκε εναντίον του επειδή ο ίδιος δεν σύναψε ερωτική σχέση μαζί της.

Στον αντίποδα, οι τρεις γυναίκες συνάδελφοί του που τον κατήγγειλαν στη Δικαιοσύνη για σεξουαλική κακοποίησή τους, κατά την ανάκριση επέμειναν μέχρι κεραίας στις αρχικές καταγγελίες τους, προσκομίζοντας μάλιστα και επιπλέον μαρτυρικές καταθέσεις για να τις ενισχύσουν. Διαβάστε την συνέχεια στο protothema.gr!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share