Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγία Παρασκευή: Συνελήφθη 57χρονος επιδειξίας που αυτοϊκανοποιούνταν σε παγκάκι

Πολίτες τον είδαν και κάλεσαν την αστυνομία

13 Σεπτεμβρίου 2021 12:02
Αγία Παρασκευή: Συνελήφθη 57χρονος επιδειξίας που αυτοϊκανοποιούνταν σε παγκάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 57χρονος επιδειξίας ο οποίος καθόταν σε παγκάκι σε κεντρικό σημείο της Αγίας Παρασκευής και αυνανιζόταν αδιαφορώντας για τα βλέμματα των διερχόμενων.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 57χρονος επιδειξίας πλησίασε ένα παγκάκι στην οδό Αγίου Ιωάννου και μόλις κάθισε κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται.

Τρίκαλα: Συνελήφθη 87χρονος επιδειξίας!

Δυο πολίτες ηλικίας 51 και 53 ετών που τον είδαν άρχισαν να φωνάζουν και στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία. Ο επιδειξίας έφυγε τρέχοντας, όμως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που «χτένισαν» την περιοχή κατάφεραν δυο ώρες αργότερα να τον εντοπίσουν, να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο τοπικό Α.Τ.

Σοκ στον Εθνικό Κήπο: Επιδειξίας αυν@νιζόταν μπροστά σε παιδιά και περαστικούς!

Σοκ στον Εθνικό Κήπο! Επιδειξίας αυνανιζόταν μπροστά σε παιδιά και περαστικούς! Δεν το σταματούσε τίποτα! Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε χθες λίγο μετά τις 12:30 στον εθνικό κήπο. Γιατί δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που είδαν οι Αστυνομικοί;

Μεσήλικας επιδειξίας είχε στήσει μέρα μεσημέρι καρτέρι στον εθνικό κήπο και αυνανιζόνταν μπροστά σε περαστικούς και μικρά παιδιά.

Έκπληκτοι περαστικοί είδαν έναν περίεργο τύπο να στέκεται πίσω από τα δέντρα και με το παντελόνι κατεβασμένο να αυνανίζεται.

Εθνικός Κήπος επιδειξίας

Αμέσως γονείς που βρίσκονταν στο σημείο με τα παιδιά τους άρχισαν να αντιδρούν και δυο πολίτες μια 35χρονη γυναίκα και ένας 49χρονος τον ακινητοποίησαν, ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο ανώμαλος μεσήλικας οδηγήθηκε στο Α.Τ Συντάγματος.

Πάτρα: Επιδειξίας αυτοϊκανοποιήθηκε δίπλα σε γυναίκες που έκαναν ηλιοθεραπεία

Νωρίς το πρωί αποφάσισε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του ένας νεαρός επιδειξίας, ο οποίος πήγε χωρίς ρούχα στην παραλιακή οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πλαζ της Πάτρας έχοντας καλύψει τα επίμαχα σημεία του μόνο με μια πετσέτα και παρακολουθούσε τις γυναίκες που έκαναν ηλιοθεραπεία!

Ο ηλικίας περίπου 30 ετών άγνωστος άνδρας φαίνεται ότι ερεθίστηκε στη θέα των ημίγυμνων σωμάτων το πρωί της Τετάρτης και κατέφυγε σε ένα απόμερο σημείο, όπου άρχισε να αυτοϊκανοποιείται πιστεύοντας ότι δεν θα γίνει αντιληπτός από τους αρκετούς λουόμενους οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία.

Όμως, για κακή του τύχη οι κινήσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από έναν περαστικό που τις κατέγραψε με το κινητό του και το οπτικό υλικό αναρτήθηκε στην τοπική ιστοσελίδα Flamis.gr, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, ενώ το είδαν και οι αστυνομικοί που προσπαθούν να εντοπίσουν τον άγνωστο νεαρό.

: Πάτρα: Επιδειξίας αυτοϊκανοποιήθηκε δίπλα σε γυναίκες που έκαναν ηλιοθεραπεία

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share