Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ με το θάνατο του Mad Clip: Αυτό το πρόβλημα στο αυτοκίνητο τον έφερε στο μοιραίο τροχαίο!

Το είχε αποκαλύψει ο ίδιος... άθελά του λίγο πριν φύγει από τη ζωή

13 Σεπτεμβρίου 2021 10:54
Θρίλερ με το θάνατο του Mad Clip: Αυτό το πρόβλημα στο αυτοκίνητο τον έφερε στο μοιραίο τροχαίο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ επικρατεί σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Mad Clip στο μοιραίο τροχαίο της Βουλιαγμένης, με μια δική του παραδοχή... προτού φύγει από τη ζωή να δείχνει το τι πρόβλημα υπήρχε στο αυτοκίνητό του.

Ο καλλιτέχνης είχε έναν μεγάλο φόβο! Όπως είχε αναφέρει στο μήνυμα του, δεν είχε καλά λάστιχα και φοβόταν μήπως του φύγει το αυτοκίνητο σε καμία στροφή.

«Που να πάμε ρε θηρίο! Άστα! Μας έχουνε φάει οι τείχη και η μιζέρια. Κι αυτός κ...καιρος τώρα έτσι όπως είμαστε με αυτά τα λάστιχα που έχω θα φύγουμε σε καμία στροφή», ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο ο Mad Clip και ανατριχιάσει.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση για το πως του έφυγε το αμάξι και έχασε τη ζωή του, επιβεβαιώνοντας σχετικά μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων.

Αυτή είναι η περιουσία του Mad Clip: Πώς θα μοιραστεί και τι συμβαίνει με τον χαμένο σταυρό

Ο Mad Clip έφυγε γρήγορα από κοντά μας, με ορισμένα θέματα μετά το θάνατό του, πάντως, να μην έχουν ακόμη διευθετηθεί, όπως η περιουσία του αδικοχαμένου ράπερ.

Συγκεκριμένα, επικρατεί μια διάσταση απόψεων στο οικογενειακό περιβάλλον του Mad Clip αναφορικά με την περιουσία και τα προσωπικά αντικείμενα του διάσημου τράπερ. Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip, έγινε γνωστό από τον παππού του πως έχει εξαφανιστεί ο σταυρός μεγάλης αξίας που φορούσε συνέχεια στον λαιμό του, όπως και τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούνται ερωτήματα για την υπόλοιπη περιουσία του τράπερ καθώς υπάρχουν αντίθετες απόψεις στην οικογένεια. Όπως ειπώθηκε, δεν είναι γνωστό ποιος έχει σήμερα τα κλειδιά του σπιτιού του Mad Clip και άρα πρόσβαση σε μεγάλα χρηματικά ποσά, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

Το σίγουρο είναι πως η περιουσία του Mad Clip και το τι θα γίνει με αυτή θα είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει πολύ στο προσεχές μέλλον.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share