Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σύλληψη μοντέλου για κοκαΐνη: Στον ανακριτή με τον σύντροφό της – Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του

Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη τους

13 Σεπτεμβρίου 2021 08:48
Σύλληψη μοντέλου για κοκαΐνη: Στον ανακριτή με τον σύντροφό της – Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα παγίδας έπεσε ο 32χρονος σύντροφος του μοντέλου, που βρέθηκε με σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος. Σήμερα και οι δύο οδηγούνται στον ανακριτή με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

«Έχουμε λάβει προθεσμία για να απολογηθούμε σήμερα το μεσημέρι. Έχουμε ετοιμάσει απολογητικό υπόμνημα. Το ότι τα πήρε όλα πάνω του, ακούγεται σαν να κάνουμε στρατηγική. Ο πελάτης μου θα πει την αλήθεια σήμερα μέχρι κάθε λεπτομέρεια, θα αποκαλύψει στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι παγιδεύτηκε. Και παγιδεύτηκε και δεν είναι ο κύριος αυτής της ποσότητας», σημείωσε ο κ. Γεωργόπουλος μιλώντας στο Mega.

Σε κατάσταση σοκ το μοντέλο - Σε ένα μήνα θα παντρευόταν το σύντροφό της

«Ο εντολέας μου πήγε να παραλάβει πεζός μια βαλίτσα. Η σύντροφός του εκείνη τη στιγμή ήταν στο σπίτι. Θα ζητήσουμε και υλικό από κάμερες από το σημείο της σύλληψης. Ο πελάτης μου έκανε λάθος που δέχτηκε που πάει να μεταφέρει αυτή την ποσότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν δική του. Ο εντολέας μου μένει σε ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικών. Δαιμονοποιήθηκε. Η ποινική του μεταχείριση θα πρέπει να είναι αντίστοιχη του βαθμού συμμετοχής του», πρόσθεσε ο κ. Γεωργόπουλος. Όπως υποστήριξε ο πελάτης του δεν διακινούσε ναρκωτικά.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στην εξιχνίαση της υπόθεσης

Οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψη του ζευγαριού αξιοποιώντας μια ανώνυμη πληροφορία. Ο 32χρονος μπήκε στο μικροσκόπιο μετά από τις πληροφορίες που έδωσε πρόσωπο που «θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Οι Αρχές φέρονται να ενημερώθηκαν ότι «ημεδαπός με μικρό όνομα Δ. ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ε. ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στην νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής και διαμένουν σε οικία επί της οδού (κατονομάζεται η οδός) στην Αθήνα».

Μάλιστα , σύμφωνα με το πρόσωπο κλειδί το ζευγάρι χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του δίκυκλη μοτοσικλέτα, και πουλούσε κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 ευρώ το κιλό. Την ώρα της σύλληψής του, ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να κατείχε με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της συντρόφου του , βαλίτσα μέσα στην οποία υπήρχαν αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7.827 γραμμαρίων.

Μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

μοντέλο κοκαΐνη σύντροφος

«Μίλησαν» τα κινητά! Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη (Video)

Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση της σύλληψης του 29χρονου μοντέλου , πρώην παίχτριας ριάλιτι, και του συντρόφου της, για κατοχή μεγάλης ποσότητα ναρκωτικών.

Αμφότεροι θα βρεθούν ενώπιον του Ανακριτή τη Δευτέρα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών. Οι έρευνες για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο, συνεχίζονται και αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα στοιχεία μετά τα αποτελέσματα της άρσης του απορρήτου των κινητών τηλεφώνων τους.

Η Αστυνομία έφτασε στην σύλληψή τους, αξιοποιώντας πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά του κέντρου και των νοτίων προαστίων».

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο κατηγορουμένων, το ζευγάρι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση σχεδόν μία βδομάδα πριν να συλληφθεί την Πέμπτη, καθώς οι αστυνομικοί είχαν συγκεκριμένη πληροφορία από «άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Για τα δύο αυτά άτομα σύμφωνα με το MEGA, υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μέλη ενός μεγαλύτερου κυκλώματος, το οποίο φαίνεται ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στα Νότια Προάστια.

Παράλληλα, απαντώντας στο επιχείρημα του συντρόφου του μοντέλου ότι απλώς μετάφερε την εν λόγω ποσότητα, πηγές από την αστυνομία τονίζουν ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει είναι πολύ δύσκολο ένα κύκλωμα να εμπιστευτεί τόσο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, σε ένα άτομο που δεν ξανακάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και δεν έχει δώσει δείγματα εμπιστοσύνης.

Τι ανέφερε φίλη του μοντέλου

«Είχαμε ταιριάξει στο παιχνίδι, αλλά μετά έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις. Πριν από μερικούς μήνες συναντηθήκαμε σε ένα event τυχαία και μιλήσαμε, τα βρήκαμε. Είναι δυναμική γυναίκα, έξυπνη, διπλωμάτης. Ένιωσα μεγάλη έκπληξη με όλο αυτό που άκουσα και έμαθα. Το λόγο τον έχει η δικαιοσύνη. Σοκαρίστηκα και έμεινα έκπληκτη από όλο αυτό. Δεν μου έδωσε ποτέ τέτοια εικόνα μέσα στο παιχνίδι», σημείωσε μιλώντας στο MEGA η Ρένια Τσακίρη, φίλη του μοντέλου που έχει συλληφθεί, η οποία συμμετείχε στο ίδιο ριάλιτι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share