Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πετρούπολη: 15χρονη έπεσε στον γκρεμό από ύψος 14 μέτρων!

Άγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια της πτώσης

12 Σεπτεμβρίου 2021 19:52
Πετρούπολη: 15χρονη έπεσε στον γκρεμό από ύψος 14 μέτρων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές θρίλερ επικράτησαν στην Πετρούπολη όταν 15χρονη έπεσε στον γκρεμό από ύψος 14 μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύματα σε λαιμό, χέρια και πόδια.

Αμέσως μετά την επικίνδυνη πτώση, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όταν η 15χρονη ρωτήθηκε από τραυματιοφορείς και αστυνομικούς πώς προκλήθηκε το ατύχημα, αν γλίστρησε ή αν την έσπρωξαν, εκείνη απάντησε: «Δεν σας λέω».

Τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση μένει να διαλευκανθούν και η αστυνομία εχει στη διάθεσή της το κινητό τηλέφωνο της 12χρονης απο το οποίο ειδοποιήθηκε η μητέρα της.

Τι λένε οι μάρτυρες

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο protothema.gr, το κορίτσι βρισκόταν στο βράχο, για να βγάλει φωτογραφίες, πάνω από το γήπεδο μπάσκετ, μαζί με άλλους τέσσερις-πέντε συνομίληκούς της, ένας εκ των οποίων φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά λίγο προτού πέσει στο κενό.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν στο σημείο, παίρνουν καταθέσεις από τους φίλους της ανήλικης.

Μάλιστα ζήτησαν από δυο φίλες της, να ειδοποιήσουν τους γονείς τους και να τους ακολουθήσουν στο τοπικό αστυνομικο τμήμα.

 Πετρούπολη: 15χρονη έπεσε στον γκρεμό από ύψος 14 μέτρων

Τραγωδία και στη Λάρισα, καθώς φιλόλογος κήδεψε τους γονείς του και μια μέρα μετά πέθανε από κορωνοϊό.

«Θα φας 200 μπουνιές»: Αυτός είναι ο 47χρονος εμπρηστής στην Πετρούπολη!

Ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας 47 ετών προσήχθη στην Ασφάλεια και εξετάζεται για εμπρησμό στο Άλσος Πετρούπολης.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 17:25 πολίτες κάλεσαν την Άμεση Δράση για εμπρησμό στο προαναφερθέν σημείο.

Επί τόπου έσπευσε περιπολικό και οι πολίτες ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι ένας άνδρας, για τον οποίο έδωσαν λεπτομερή χαρακτηριστικά, απομακρύνθηκε από σημείο του άλσους όπου αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον 47χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένας αναπτήρας.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, την ίδια ώρα είχαν γίνει κλήσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων για φωτιές σε 5 κάδους απορριμμάτων στο παραπάνω σημείο, οι οποίες σβήστηκαν αμέσως.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για εμπρησμό.

Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις των πολιτών απέναντι στον φερόμενο δράστη της εμπρηστικής επίθεσης.

«Θα φας 200 μπουνιές»: Αυτός είναι ο 47χρονος εμπρηστής στην Πετρούπολη!

Τα πάντα καμένα στη Βαρυμπόμπη εκτός από το Tatoi Club! Το βίντεο που προκαλεί ερωτηματικά

Βίντεο που προκαλεί ερωτηματικά ανέβασε ένα χρήστης τους youtube και το οποίο αφορά την τεράστια καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Συγκεκριμένα ενώ τα πάντα σχεδόν έχουν καεί στην περιοχή, ακόμη και το βασιλικά κτήματα στο Τατόι, το ΤΑΤΟΪ Club και ο περιβάλλον χώρος δεν έχει υποστεί την παραμικρή καταστροφή! Λες και η φωτιά… πήδηξε από πάνω του και το προσπέρασε!

«Πραγματικά σε αυτό το απίστευτο ρεπορτάζ φαίνεται ότι το Tatoi Club ήταν πολύ τυχερό και δεν το ακούμπησε καθόλου η φωτιά», σχολίασε ειρωνικά ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο.

Οπως θα δείτε κι εσείς τραβάει με την κάμερα του κινητού του μια μεγάλη ευθεία στη Βαρυμπόμπη το οποίο είναι ολο καμένο. Όταν όμως περνάει από το TAΤΟΪ Club, τα πάντα είναι στην εντέλεια λες και δεν υπήρξε ποτέ φωτιά!

«Υπάρχουν μάγοι, υπάρχει ο Κόπερφιλντ. Όλα καμένα εκτός από το TAΤΟΪ Club στο οποίο δεν έχει καεί ούτε πευκοβελόνα! Τα συμπεράσματα δικά σας», λέει μεταξύ άλλων με αρκετή δόση χιούμορ ο εν λόγω άνδρας, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στην αντιμετώπιση.

Δείτε στο Athensmagazine.gr το σχετικό βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share