Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Mad Clip - Νέες μαρτυρίες: «Γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος»

Ο φάκελος του του μοιραίου τροχαίου δεν έχει κλείσει ακόμα!

12 Σεπτεμβρίου 2021 19:39
Mad Clip - Νέες μαρτυρίες: «Γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανοιχτός παραμένει ο φάκελος του τροχαίου δυστυχήματος του Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Ο φάκελος του του μοιραίου τροχαίου δεν έχει κλείσει ακόμα και δεν πρόκειται να κλείσει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και μέχρι οι αξιωματικοί της τροχαίας να λύσουν το μεγάλο μυστήριο.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι συνέβη και ο τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche στην ευθεία και όχι σε κάποια στροφή.

Mad Clip - Νέες μαρτυρίες

Μαρτυρίες «λύνουν» το μυστήριο

Μια εξήγηση που δείχνει να είναι και η πιο πιθανή δίνει οδηγός που βρισκόταν στο σημείο του δυστυχήματος και έχει εικόνα του δρόμου.

Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, τις οποίες έφερε στη δημοσιότητα το MEGA προ ημερών, ο δρόμος στο σημείο που συνέβη το τροχαίο είχε νερά σε τρία διαφορετικά σημεία.

Mad Clip - Νέες μαρτυρίες: «Γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος»

Τι σημαίνει αυτό; Αν συνδυαστεί η συγκεκριμένη πληροφορία με την κατάθεση του πατέρα του Mad Clip ο οποίος υποστήριξε πως το αυτοκίνητο του γιου του είχε λάστιχα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αγωνιστικές πίστες, συμπληρώνεται η εικόνα του μοιραίου παζλ.

Τα συγκεκριμένα ελαστικά όταν ακουμπήσουν σε νερό κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ξαναζεσταθούν δεν αποδίδουν. Πράγμα που σημαίνει ότι η Porsche είναι πολύ πιθανό να μην είχε τη σωστή πρόσφυση στον δρόμο τα μοιραία δευτερόλεπτα.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας πλέον εξετάζουν πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο σενάριο και αν οι τοξικολογικές εξετάσεις βγουν καθαρές τότε θα είναι σχεδόν βέβαιοι ότι αυτός ήταν ο λόγος του τροχαίου του γνωστού τράπερ.

Αυτή είναι η περιουσία του Mad Clip: Πώς θα μοιραστεί και τι συμβαίνει με τον χαμένο σταυρό

Ο Mad Clip έφυγε γρήγορα από κοντά μας, με ορισμένα θέματα μετά το θάνατό του, πάντως, να μην έχουν ακόμη διευθετηθεί, όπως η περιουσία του αδικοχαμένου ράπερ.

Συγκεκριμένα, επικρατεί μια διάσταση απόψεων στο οικογενειακό περιβάλλον του Mad Clip αναφορικά με την περιουσία και τα προσωπικά αντικείμενα του διάσημου τράπερ. Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip, έγινε γνωστό από τον παππού του πως έχει εξαφανιστεί ο σταυρός μεγάλης αξίας που φορούσε συνέχεια στον λαιμό του, όπως και τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούνται ερωτήματα για την υπόλοιπη περιουσία του τράπερ καθώς υπάρχουν αντίθετες απόψεις στην οικογένεια. Όπως ειπώθηκε, δεν είναι γνωστό ποιος έχει σήμερα τα κλειδιά του σπιτιού του Mad Clip και άρα πρόσβαση σε μεγάλα χρηματικά ποσά, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

Το σίγουρο είναι πως η περιουσία του Mad Clip και το τι θα γίνει με αυτή θα είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει πολύ στο προσεχές μέλλον, με άσχημα περιστατικά να συμβαίνουν στην κηδεία του.

Το «ξέσπασμα» του πατέρα του

Ο πατέρας του Mad Clip μίλησε σήμερα στην εκπομπή T-Live και μέσα σε όλα θέλησε να αναφερθεί για όλα αυτά τα οποία ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα απολεσθέντα αντικείμενα του γιου του.

Ο πατέρας ο οποίος από την μια στιγμή στην άλλη έχασε το παιδί του την Περασμένη Πέμπτη σε τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για όλα αυτά από τη στιγμή που το παιδί του έφυγε από τη ζωή αλλά καλώς ή κακώς είναι μια “άχαρη” διαδικασία που πρέπει να γίνει.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ χθες που πήγα στην τροχαία Άνω Γλυφάδας πήγα για να ορίσω πραγματογνώμονα τον κύριο Μαδιά για να τσεκάρει το αυτοκίνητο και να διαπιστώσει αν πρόκειται για δολιοφθορά ή να δει τι πήγε λάθος. Ρώτησα τον υπαστυνόμο εάν έχουν ψάξει το αυτοκίνητο του γιου μου για τον σταυρό που έχει απολεσθεί που του το είχε κάνει δώρο ο πρώτος του ξάδερφος και τον φορούσε όπως φαίνεται και στα βίντεο. Μου είπαν ότι έψαξαν το αυτοκίνητο και δε βρήκαν τίποτα.

Η τροχαία όμως μου είπε ότι πρέπει να πάω σε αστυνομικό τμήμα για να κάνω μήνυση. Πράγματι πήγα στην ασφάλεια και κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων ότι απωλέσθηκε ο σταυρός και το κινητό τηλέφωνο του παιδιού μου.

Το τσαντάκι με τα χρήματα (8.400 ευρώ) το έχει ο διοικητής στην τροχαία στην οδό Ηπείρου και πρέπει να το παραλάβουμε μαζί με τη μητέρα του γιου μου και όταν πάμε θα μας πάρουν και κάποια κατάθεση όπως μου είπαν.

Δε θέλω να ακούγεται από εδώ κι από εκεί ότι υπονοούν στα ΜΜΕ ότι ο πατέρας που έχει πεθάνει το παιδί του τρέχει για σταυρούς και για τηλέφωνα αλλά κάποιος πρέπει να κάνει και αυτή την άχαρη δουλειά.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ψάχνω για δημοσιότητα, θέλω να καταλάβουν ότι την ώρα που θρηνώ εγώ τον γιο μου, έπεσε και ο κλήρος να ασχολούμαι με όλα αυτά. Το παιδί προχθές το θάψαμε, δε θέλω να έρθει ποτέ κανείς στη θέση αυτή που είμαι εγώ. Όλα αυτά με τους σταυρούς και τα πορτοφόλια εμένα δε με αφορούν αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share