Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Τα ξέρω όλα! Είχαν σχέδιο...»: Καταγγελίες «βόμβα» από τη μητέρα του Mad Clip (Video)

Το ξέσπασμά της...

11 Σεπτεμβρίου 2021 10:15
«Τα ξέρω όλα! Είχαν σχέδιο...»: Καταγγελίες «βόμβα» από τη μητέρα του Mad Clip (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tο τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip είπαν τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες.

Μέσα από το «Πρωινό» προβλήθηκε ένα βίντεο όπου ακούγεται να μιλά η μητέρα του και τα λόγια της έιναι γεμάτα θλίψη.

«Είχανε σχέδια. Όλα τα ξέρω. Τα ξέρω όλα εγώ. Ήταν χαρούμενο και καλό παιδί, πολλά ήτανε. Τα ξέρω, όλα τα ξέρω. Ήταν χαρούμενο και καλό παιδί. Ξέρω, ήτανε χαρούμενο το αγόρι μου».

Mad Clip: Νέα ανατροπή με το δυστύχημα του ράπερ - Πιθανό να τον... σκότωσε ο δρόμος

Νέα ανατροπή μοιάζει να υπάρχει σχετικά με το τροχαίο, που ευθύνεται για το θάνατο του Mad Clip, με την αυτοψία στην Porsche να αναμένεται και την κατάσταση του δρόμου να δίνει καινούργιες απαντήσεις.

Όπως αναφέρει το Mega, οδηγοί που κινήθηκαν εκείνη τη νύχτα από τη λίμνη της Βουλιαγμένης μέχρι τη λεωφόρο Αθηνάς που κατέληξε η μαύρη Porsche, έχουν αναφέρει πως ο δρόμος είχε νερά σε τρία διαφορετικά σημεία. Κάτι που όσο περνούν οι ώρες προβληματίζει όλο και περισσότερο, τη στιγμή που υπάρχει «πόλεμος» για τη διαθήκη του ράπερ.

Ο πατέρας του 34χρονου μουσικού έχει ήδη καταθέσει πως το σπορ αυτοκίνητο του γιου του είχε λάστιχα Semi Slick που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αγωνιστικές πίστες.

Ελαστικά που όταν ακουμπήσουν σε νερό κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ξαναζεσταθούν δεν αποδίδουν. Αν όντως υπήρχαν νερά στον δρόμο και η μοιραία Porsche είχε τα συγκεκριμένα λάστιχα, το όχημα σε κάποια σημεία είναι πολύ πιθανό να μην είχε τη σωστή πρόσφυση στον δρόμο.

Ο Mad Clip σε μια τέτοια περίπτωση δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει.

Συνεργάτες του ειδικού πραγματογνώμονα που όρισε η οικογένεια, Παναγιώτη Μαδιά, συμπλήρωναν πως από τη δική τους έρευνα, τα νερά εκείνη τη νύχτα δεν υπήρχαν στα τελευταία μέτρα της μοιραίας διαδρομής αλλά στα προηγούμενα, κάτι πάντως που δεν μειώνει τις πιθανότητες.

Αν τα λάστιχα κρύωσαν, το πρόβλημα μπορεί να εκδηλώθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά και να οδήγησε τον 34χρονο στον θάνατο.

Όλα αυτά την ώρα που οι συζητήσεις για το κινητό τηλέφωνο, τον χρυσό σταυρό και την περιουσία του μουσικού συνεχίζονται.

H αυτοψία στο μοιραίο αυτοκίνητο θα δείξει αν μέσα σε αυτό υπάρχει ο σταυρός και το κινητό τηλέφωνο του 34χρονου που χάθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν χαθεί και τα κλειδιά του σπιτιού του, μέσα στο οποίο υπάρχουν χρήματα.

«Κλειδί» για να πέσει η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης, είναι ο διαγνωστικός έλεγχος και η αυτοψία στη μαύρη Porsche του τράπερ, καθώς εκείνη την ημέρα θα απαντηθούν μια σειρά από ερωτήματα που προέκυψαν την τελευταία εβδομάδα, μετά τον θάνατο του τράπερ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share