Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11/09)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

11 Σεπτεμβρίου 2021 08:22
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11/09)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Σάββατο 11/09! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Τώρα ό,τι Συμβαίνει" στο OPEN. Ενώ, σε γρίφο μετατρέπεται η υπόθεση γνωστής παίκτριας ριάλιτι και του συντρόφου της, που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών μετά από πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές.

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημέρίδων

Καιρός σήμερα 11/9: Βελτίωση και πάνω από 30 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού θα βρέξει; Αναλυτική πρόγνωση Σάκη Αρναούτογλου, Κλέαρχου Μαρουσάκη και Γιάννη Καλλιάνο

Βελτιώνεται ο καιρός από σήμερα, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με θερμοκρασίες που θα αγγίζουν τους 30 βαθμούς. Αναλυτική πρόγνωση Σάκη Αρναούτογλου, Κλέαρχου Μαρουσάκη και Γιάννη Καλλιάνο

Αναμένονται τοπικές βροχές ή όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά ορεινά και τη νύχτα στα νησιά του Ιονίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές βροχές ή όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά ορεινά και τη νύχτα στα νησιά του Ιονίου.Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.
  • Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία, όπου στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.
  • Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Αρχικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς το απόγευμα και στα νησιά του Ιονίου τη νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
  • Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Στις Σποράδες και την Εύβοια αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.
  • Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 και τοπικά στη νότια Κρήτη έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα 6 με 7 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σάκης Αρναούτογλου: Αλλαγή σκηνικού και ζέστη - Τι θερμοκρασία θα επικρατήσει

Ο γνωστός μετεωρολόγος δίνει λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού κατά τη διάρκεια του Σαββάτου. Σήμερα, δεν αναμένονται ιδιαίτερα φαινόμενα βροχοπτώσεων, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ίσως στην ορεινή ζώνη της Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια μπόρα ή τοπική καταιγίδα. Ένας αρκετά ισχυρός βοριάς αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στη νότια νησιωτική χώρα, ο οποίος θα φτάνει στα 6-7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο και αναμένεται να ζεστάνει αρκετά στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας και θα φτάσει μέχρι και τους 29 βαθμούς.

Δείτε όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3:

Γιάννης Καλλιάνος: Νεφώσεις και τοπικές βροχές το Σάββατο

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, στο Ιόνιο και στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας θα επικρατήσουν φθινοπωρινές συνθήκες.

Δηλαδή, θα υπάρχουν νεφώσεις, οι οποίες πρόσκαιρα θα πυκνώνουν, ενώ στα ορεινότερα τμήματα της ηπειρωτικής χώρας θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι ύψους 3-4 Μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο, θα επικρατήσουν βοριάδες, 5-6 Μποφόρ. Στην Αττική, θα επικρατήσουν νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό, ενώ η θερμοκρασία θα είναι 18-27 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού στην Θεσσαλονίκη, ενώ θα υπάρχει μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει τοπικά στο κέντρο της πόλης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ήπιες καιρικές συνθήκες σήμερα

Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η σημερινή ημέρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share