Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στον Πύργο: Γνωστός επιχειρηματίας αυτοπυρπολήθηκε μπροστά σε περαστικούς

Απίστευτη τραγωδία!

10 Σεπτεμβρίου 2021 21:28
Σοκ στον Πύργο: Γνωστός επιχειρηματίας αυτοπυρπολήθηκε μπροστά σε περαστικούς
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ επικράτησε στον Πύργο, καθώς γνωστός επιχειρηματίας της πρωτεύουσας της Ηλείας αυτοπυρπολήθηκε για άγνωστο έως τώρα λόγο σε κεντρικό σημείο της πόλης και μπροστά σε όλους τους περαστικούς.

Το περιστατικό έγινε πριν από λίγο στο δρόμο πίσω από το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο του Πύργου και αποδείχθηκε τελικά μοιραίο για τον 67χρονο που «λαμπάδιασε» βρίσκοντας τραγικό θάνατο, με μια άλλη υπόθεση να ταράζει την περιοχή πρόσφατα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πρόκειται για άλλοτε επιτυχημένο επιχειρηματία της περιοχής, που τα τελευταία χρόνια όμως είχε σταματήσει την έντονη δραστηριότητά του.

Τραγωδία στον Πύργο

Η απίστευτη τραγωδία που συγκλόνισε

Τραγικό θάνατο είχε μια 60χρονη χθες το πρωί (20/5) στο σπίτι της στον Πύργο, τραβώντας κατά λάθος τα καλώδια της αιμοκάθαρσης.

Η εκλιπούσα το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την υγεία της ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε αιμοκάθαρση, αντιμετωπίζοντας συν τοις άλλοις και κινητικά προβλήματα.

Η 60χρονη γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης επέστρεψε στο σπίτι της από το νοσοκομείο του Πύργου όπου πήγαινε καθημερινά για την αιμοκάθαρση και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της μέχρι να κοιμηθεί.

Θάνατος 60χρονης στον Πύργο

Το τραγικό χρονικό του θανάτου της 60χρονης

Χθες το πρωί, ο σύζυγός της, την βρήκε στον κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις μέσα σε μια λίμνη αίματος αφού είχαν βγει τα καλώδια της αιμοκάθαρσης και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο σύζυγός της, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σπίτι σε μόλις οκτώ λεπτά για να παραλάβει την άτυχη γυναίκα όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού μόλις έφτασαν στο Νοσοκομείο απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τον σύζυγό, μια λάθος κίνηση της 60χρονης γυναίκας ήταν αιτία που αποσυνδέθηκαν τα καλώδια με αποτέλεσμα να επέλθει ο τραγικός της θάνατος.

Η κηδεία της Αθηνάς Φιντριλή – Βαραμπούτη θα τελεστεί σήμερα (21/5) στις 6.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share