Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη για την επίθεση με βιτριόλι: Την παρακολουθούσε πέντε χρόνια πριν της πετάξει το υγρό!

Ανατριχιαστικά τα νέα στοιχεία!

10 Σεπτεμβρίου 2021 17:52
Αποκάλυψη για την επίθεση με βιτριόλι: Την παρακολουθούσε πέντε χρόνια πριν της πετάξει το υγρό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στο φως σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, αφού φαίνεται πως η 36χρονη την κατασκόπευε πολύ πριν από το «χτύπημα».

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που προβλήθηκε στον Alpha η δράστιδα εμφανίστηκε στο τηλέφωνο πολύ αγχωμένη, ενώ φαίνεται να πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο τον άνδρα που κατηγορείται ότι ήταν συνεργός της. Όσο δεν απαντούσε, εκείνη συνέχισε να επιμένει, ενώ όταν απάντησε η κλήση διήρκησε μόλις 73 δευτερόλεπτα.

Ακόμη, η εκπομπή T-Live αποκάλυψε τις αναζητήσεις που έκανε μέχρι και πέντε χρόνια πριν την επίθεση στο διαδίκτυο. Η γυναίκα που επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα, είχε βρει το mail του θύματος. Στις 16 Μαρτίου του 2019, εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της κατηγορούμενης κάποιες φωτογραφίες με οδηγίες χρήσης πομπού όπως αυτός που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του θύματος, με το δικηγόρο της να επιμένει για απόπειρα δολοφονίας.

Παράλληλα, το T-Live αποκάλυψε μια φωτογραφία από την είσοδο του σπιτιού της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία εντοπίστηκε επίσης στις κινητές συσκευές της κατηγορούμενης, φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 2019, ενώ 20 μέρες πριν την επίθεση έγινε είσοδος στο σύστημα παρακολούθησης του πομπού.

Τι λέει η γιατρός της

Λίγες μέρες πριν τις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη της δράστιδος η γιατρός της 34χρονης Ιωάννας μιλά στο Mega για την πορεία αποκατάστασης της υγείας της.

«Την είδα πρόσφατα, ελέγχουμε το δέρμα της μετά από ένα ταξίδι για υδροθεραπείες που έκανε, έρχεται συχνά για να δούμε τη βελτίωσή της, συζητάμε για τα πλάνα μας τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν μετά το δικαστήριο. Είναι σωματικά καλά, με την έννοια ότι δεν έχει τραύματα. Ως προς το ψυχολογικό κομμάτι, είναι εμφανές ότι αγωνιά για τις ημέρες που έρχονται», ανέφερε η κυρία Καλοφώνου.

«Περίμενα από την Ιωάννα ότι θα πήγαινε. Ήμουν σίγουρη. Τελευταία ανησυχώ γιατί σωματοποιεί το άγχος της κι ανησυχώ.», πρόσθεσε.

«Η Ιωάννα όσο μπορούμε να τη βελτιώνουμε, θα τη βελτιώνουμε. Έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή, κι όσο μπορούμε να πλησιάζουμε στην αποδεκτή εικόνα θα την κάνουμε. Στο δικαστήριο φαντάζομαι θα τη δούμε με την μάσκα. Δεν ειναι πληγές αυτές που έχει είναι ουλές. Η μάσκα έχει θεραπευτικό σκοπό. Βοηθά στο να μη φουσκώνουν αυτές οι ουλές. Πρέπει να τη φοραεί, υποθέτω θα τη φοράει και στο δικαστήριο», τόνισε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share