Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: 13χρονος στην Κρήτη έκανε διακίνηση ναρκωτικών - Στο «κόλπο» όλη η οικογένεια

Σοκαριστική υπόθεση στο νησί!

10 Σεπτεμβρίου 2021 16:54
Απίστευτο: 13χρονος στην Κρήτη έκανε διακίνηση ναρκωτικών - Στο «κόλπο» όλη η οικογένεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αδιανόητη είδηση έρχεται από την Κρήτη, καθώς ένας 13χρονος, όπως αναφέρουν οι Αρχές, έκανε διακίνηση ναρκωτικών, έχοντας την καθοδήγηση από τον πατέρα και τον αδελφό του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 13χρονος, εκτελούσε τις εντολές του αδερφού του αλλά και του πατέρα του στη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή του Ηρακλείου στην Κρήτη και μάλιστα σε σημαντικές ποσότητες.

Όπως αναφέρει το cretapost, πρόκειται για μέλη γνωστής οικογένειας που έκαναν «χρυσές» δουλειές. Ο «αρχηγός» της επιχείρησης ήταν ένας 49χρονος με το δεξί του χέρι να είναι ο 26χρονος γιος του, με μια ακόμη υπόθεση πρόσφατα να σοκάρει την περιοχή.

Διακίνηση ναρκωτικών στην Κρήτη

Οι αστυνομικές αρχές την Πέμπτη (9/9), μετά από μεγάλη κινητοποίηση, έκαναν «έφοδο» στα σπίτια και τις αποθήκες της οικογένειας και αφού εντόπισαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών προχώρησαν σε συλλήψεις.

Συνολικά οι Αρχές εντόπισαν πάνω από 5 κιλά χασίς αλλά και 344 γραμμάρια κοκαΐνης.

Παράλληλα, βρήκαν και 4.640 ευρώ σε μετρητά τα οποία προέρχονταν από τη διακίνηση των ναρκωτικών, ένα πιστόλι, δώδεκα κινητά τηλέφωνα και ζυγαριές ακριβείας.

Η υπόθεση του μοντέλου που βρέθηκε με σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης

Συνελήφθη παίκτρια γνωστού ριάλιτι από Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνελήφθη μαζί με άντρα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, μετά από πληροφορία της Αστυνομίας για ναρκωτικά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 7 κιλά κοκαΐνης, ενώ οι Αστυνομικοί κατέσχεσαν παρουσία Εισαγγελέα τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι συλλήψεις έγιναν χθες, Πέμπτη, ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Σε βάρος τους ασκήθηκε δικογραφία. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, συνελήφθη από την Δίωξη ναρκωτικών για κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης. Στο σπίτι της 26χρονης στο Παγκράτι βρέθηκαν πάνω από επτά κιλά κοκαΐνης όπως επίσης ζυγαριές ακριβείας και περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ. Η νεαρή που έχει ασχοληθεί με την δημοσιογραφία ενώ έχει και παρουσία σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές φέρεται να είχε τα ναρκωτικά με τον σύντροφο της ο οποίος συνελήφθη και αυτός.

Σύλληψη Έλενας Πολυχρονοπούλου

Αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών είχαν την πληροφορία εδώ και λίγες μέρες και χθες το απόγευμα συνέλαβαν το ζευγάρι, το οποίο φέρεται να διατηρεί και νυχτερινά καταστήματα στην περιοχή του Παγκρατίου. Οι αρχές, λόγω της μεγάλης ποσότητας, ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για μέλη διεθνούς κυκλώματος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αργά το μεσημέρι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και στον ανακριτή απ όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα.

Πηγή: ereportaz.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share