Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκλειστικό: Αυτή η παίκτρια του Power Of Love είναι το μοντέλο που συνελήφθη με 7 κιλά κοκαΐνη!

Βόμβα μεγατόνων!

10 Σεπτεμβρίου 2021 14:33
Αποκλειστικό: Αυτή η παίκτρια του Power Of Love είναι το μοντέλο που συνελήφθη με 7 κιλά κοκαΐνη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση πως παίκτρια γνωστού ριάλιτι συνελήφθη με τεράστια ποσότητα κοκαΐνης (τουλάχιστον 7 κιλά)!

Το Athensmagazine.gr έψαξε και έμαθε για ποια παίκτρια πρόκειται! Συγκεκριμένα η κοπέλα αυτή είναι 29 ετών και πήρε μέρος στο Power Of Love 2! Άμεσα συνάντησε τον έρωτα με άλλον παίκτη του ριάλιτι, ωστόσο λίγο μετά το τέλος του χώρισαν!

Πλέον είναι σε σχέση με άλλον άνδρα, με τον οποίο παντρεύονται ενώ ζουν το μεγαλύτερο μέλος του χρόνου σε μικρό νησί των Κυκλάδων!

Η ίδια έχει μεγαλώσει στην Αθήνα ενώ όταν μπήκε στο Power Of Love 2 δήλωσε πολύ ζηλιάρα και ανταγωνιστική!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το άτομο που συνελήφθη με την κοπέλαείναι ο σύντροφός της , με τον οποίο μάλιστα διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου!

Μαζί με την κοπέλα συνελήφθη ένα ακόμη άτομο σε διαμέρισμα στη Ν. Σμύρνη όπου έγινε αστυνομική επιχείρηση.

Ξέσπασε ο πατέρας του μοντέλου που βρέθηκε με κοκαΐνη: «Το παιδί μου είναι πολέμιος των ναρκωτικών»

Συγκλονισμένος και εξοργισμένος είναι ο πατέρας του 30χρονου μοντέλου που συνελήφθη γιατί είχε στην κατοχή της ποσότητα ναρκωτικών. Τον πρώην σύζυγο της κόρης του φωτογραφίζει ο πατέρας του γνωστού μοντέλου που συνελήφθη, θεωρώντας πως αυτός κρύβεται πίσω από την ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στο όχημά της.

Ξεσπά μέσω ο πατέρας του 30χρονου μοντέλου που έχει κριθεί προφυλακιστέο για την ποσότητα κοκαΐνης που εντοπίστηκε στο πολυτελές της τζιπ.

Δηλώνει πως η κόρη του είναι αθώα και δεν είχε λόγο να διακινήσει ναρκωτικά όπως κατηγορείται.

«Το παιδί μου είναι αθώο ούτως ή άλλως επειδή ξέρω το παιδί μου καταρχήν. Ξέρω, δεν χρειαζόταν ποτέ να το κάνει αυτό το πράγμα δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει αυτό το πράγμα. Το παιδί μου είναι ένα καταπληκτικό παιδί ποτέ δεν έχει ασχοληθεί με τα ναρκωτικά.Γλυφάδα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε το γνωστό μοντέλο από το GNTM

Ποτέ δεν το απασχολήσαν. Είναι πολέμιος των ναρκωτικών έχει παιδί μικρό. Χρηματική βοήθεια δεν χρειαζόταν».

Ο πατέρας του μοντέλου φωτογραφίζει τον πρώην σύζυγο της κόρης του λέγοντας πως πριν λίγες εβδομάδες απειλούσε την 30χρονη λέγοντας της πως θα την καταστρέψει.

«Είναι τόσο κακός άνθρωπος που εμείς δεν μπορούμε να το συλλάβουμε στο μυαλό μας. Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Την απειλούσε πριν από ενάμιση μήνα με απειλητικά μηνύματα «θα σε καταστρέψω, θα καταστρέψω εσένα και το παιδί σου».

Για ένα καλοστημένο σχέδιο σε βάρος της 30χρονης κάνει λόγο και ο συνήγορος υπεράσπισης της Αλέξης Κούγιας.

Η 30χρονη έχει ζητήσει να εξεταστούν οι συσκευασίες που εντοπίστηκε η κοκαΐνη ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν αποτυπώματα άλλων ατόμων. Η κατηγορουμένη ισχυρίστηκε επίσης ότι το αυτοκίνητο της, ήταν ακινητοποιημένο μέχρι μια ημέρα πριν τη σύλληψη της με την ίδια να βρίσκεται για διακοπές στην Ίο.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης έχει ζητήσει να γίνει έρευνα για τον εντοπισμό DNA και αποτυπωμάτων στο χώρο που εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share